Oldal frissítése

LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set 150 ml

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set női ajándékcsomag egy csillagfényes éjszaka leple alatt kibontakozó abszolút szerelem történetét meséli el. Engedd át magad a történet érzékiségének és mélységének. Szerelem első látásra, egy csók és egy forró érzelmekkel teli éjszaka. Így lehetne jellemezni a LANCÔME La Nuit Trésor EdP illatát. Hagyd, hogy magaddal ragadjon ez a gazdag és titokzatos illat. 

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set ajándékcsomagot nőknek készítették
  • Eredeti illat Franciaországból
  • Ínyenc illat jellemzi, fás és keleti elemekkel
  • A romantikus nők körében népszerű
  • A LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set az esti eseményeken tündököl

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP női parfüm küldetése

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP női eau de parfum egy gourmand illat fás és orientális elemekkel. Egy modern nő szerelmi történetét meséli el. Különösen a romantikus lelkek számára lesz vonzó. A LANCÔME La Nuit Trésor EdP Set illata főként az esti partikon tűndököl. Az üveg első pillantásra elvarázsol, hiszen olyan gyönyörű, mint maga a nő. Megjelenése a gyémántra emlékeztet, amelyet minden nő magában rejt. A kis fekete rózsa eleganciát kölcsönöz a parfümnek.

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP női parfüm illatának leírása

A LANCÔME La Nuit Trésor EdP nyitóillata a fekete rózsa esszenciájával üdvözöl. Az illat szívében érzéki orchidea és vanília akkordja lakoznak. Végül az illat zárásaként a füstös tömjénakkordok, a papirusz, a licsi és a praliné kombinációja ejt rabul.

Az ajándékkészlet tartalma:
LANCÔME La Nuit Trésor EdP női parfüm, 50 ml
Testápoló, 50 ml
Tusfürdő gél, 50 ml

Fej:
Fekete rózsa

Szív:
Orchidea, vanília

Alap:
Füstölő, praliné, papirusz, licsi


Összetétel

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, FAHÉJALKOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BHT, GERANIOL, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMAL, ANISE ALKOHOL, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 61570 / ZÖLD 5 (F. I. L. D237920/1). 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Tömjén, Orchidea, Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, ALFA-IZOMETIL-IONON, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT, BENZIL-SZALICILÁT, BENZYL ALCOHOL, FAHÉJALKOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BHT, GERANIOL, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, COUMARIN, ISOEUGENOL, CITRAL, CINNAMAL, ANISE ALKOHOL, CI 14700 / PIROS 4, CI 19140 / SÁRGA 5, CI 61570 / ZÖLD 5 (F. I. L. D237920/1). '>
Kód:  KPFC3396
Termékszám:  3614273256957

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15