Oldal frissítése

LANCÔME Idôle EdP Set 35ml

23 690 Ft

LANCÔME Idôle EdP Set 35ml

LANCÔME Idôle EdP Set 35ml

A LANCÔME Idôle EdP női parfüm végtelen inspirációt nyújt számodra. Kényeztesd magad mindennel, amiről valaha is álmodtál. A LANCÔME Idôle EdP támogatja a tökéletességet és lebontja az elérhetetlen határokat.


Alapvető információk
Az illat típusa: Virágos, chypre
Rendeltetése:női
Illatanyag összetevők: Bergamott,jázmin, rózsavíz, rózsák, cédrus, pacsuli, vanília

A LANCÔME Idôle EdP összetevői

FEJILLAT

bergamott

SZÍVILLAT

jázmin, rózsavíz, rózsa

ALAPILLAT

cédrus, pacsuli, vanília

LANCÔME Idôle EdP a női tudatosságért

A LANCÔME Idôle EdP egy rendkívüli illat, amely ideális a nők számára. A fő illat jegyei a chypre, amelyet friss fenyő és fás jegyek kísérnek. Ugyanilyen lényeges összetevő a virágillat, amelyet a jázmin, a narancsvirág, a gyöngyvirág és további virágok alkotnak. A LANCÔME Idôle EdP alkalmas esti rendezvényekre és a téli szezonra.

LANCÔME Idôle EdP Set 35ml

A LANCÔME Idôle EdP parfüm legfontosabb jellemzői

  • A LANCÔME Idôle EdP parfüm nők számára ideális
  • Eredetileg Franciaországból származik.
  • Virágos és chypre illatú.
  • A LANCÔME Idôle EdP a téli hónapokban és az ünnepi partikra alkalmas.
  • A magabiztos nők körében népszerű.
  • A csomag tartalma: EdP 25 ml, EdP 10 ml, szempillaspirál.

Tiszta virágos illat chypre elemekkel

A LANCÔME Idôle EdP női parfüm friss bergamott akkordokkal nyit. Az illat szíve a virágok szimfóniájából áll. Finom rózsaillatot fogsz érezni a jázminvirágokkal. A LANCÔME Idôle EdP alapjegyében cédrusfa, pacsulilevél és vanília található. Ez az illat a nap hátralévő részében veled marad.

Kifinomult elegancia a partikhoz

Egy tiszta virágos illat chypre elemekkel lép be veled a szobába. A LANCÔME Idôle EdP női parfüm soha nem hagy cserben. Ezt különösen az önbizalommal teli nők erősítik meg, akik kedvelik az illatot. A LANCÔME Idôle EdP egyedülálló, ultravékony üveggel büszkélkedhet. Az illat különösen a téli hónapokban és ünnepi partikon tűnik ki.

A LANCÔME exkluzív francia kozmetikumok az egyedülálló bőrápolásról ismertek. A piacon 1935 óta van állandó helye. Azóta a francia stílus és a vonzó illatkompozíciók ikonjává vált. A LANCÔME manapság az egész világon népszerű. A LANCÔME a magas elegancia, az abszolút nőiesség, a természetes szépség és az életöröm márkája. Nem számít, hogy ikonikus parfümöket, testápolókat vagy dekorkozmetikumokat használsz. Lépj be a varázslatos LANCÔME illatok világába, és kényeztesd magad a nőknek és férfiaknak szánt luxuskozmetikumokkal.

Összetétel

Alcohol, Parfüm / Illat, Aqua / Víz / Eau, Metil-antranilát, Trisz(tetrametil-hidroxipiperidinol) citrát, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ci 14700 / Vörös 4, Ci 60730 / Ext. Ibolya 2, Linalool, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Metil-2-Oktinoát, Coumarin, Farnesol, Limonene, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzil-szalicilát.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 35 ml
Kód:  KPFL1002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274080636

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15