Oldal frissítése

LANCÔME Idôle EdP Set 102,5 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Idôle EdP Set 102,5 ml

A LANCÔME Idôle EdP szett végtelen inspirációt kínál. Kényeztesd magad mindennel, amiről valaha is álmodoztál. A LANCÔME segít tökéletessé válni, és lebontja az elérhetetlen határokat. A LANCÔME Idôle ajándékcsomag egy rendkívüli illat, amely ideális nők számára. A fő illat egy chypre keverék, friss tűlevelű és fás jegyekkel. A virágos illat, amely nem nélkülözi a jázmin, a narancsvirág és a gyöngyvirág aromáját, ugyanilyen lényeges része az esszenciának. Az ajándékcsomag LANCÔME Idôle EdP parfümöt, testápolót és szempillaspirált tartalmaz.

A LANCÔME Idôle EdP Set ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A LANCÔME Idôle EdP készletet nőknek tervezték
  • Franciaországból származik
  • Virágos és chypre illat
  • A LANCÔME Idôle EdP a téli időszakra és ünnepi partikra alkalmas
  • Különösen népszerű a magabiztos nők körében

LANCÔME Idôle EdP

Egy tiszta, virágos illat chypre elemekkel. A LANCÔME Idôle Eau de Parfum női parfüm soha nem hagy cserben. Ezt különösen az önbizalommal teli nők tudják megerősíteni, akik nagyon szeretik ezt a parfümöt. A LANCÔME Idôle EdP egyedülálló, ultravékony üveggel büszkélkedhet. Az illat különösen a téli hónapokban és ünnepi partikon bontakozik ki. Friss bergamott akkordokkal nyit. Az illat szíve virágok szimfóniájából áll. Finom rózsaillatot érezhetsz, jázminvirágokkal elegyítve. A LANCÔME Idôle EdP alapillatát cédrusfa adja, pacsulilevelekkel és vaníliával. Ez az illat a nap hátralévő részében is veled marad

Lancôme Idôle testápoló

Ne félj az új dolgok felfedezésétől. A Lancôme Idôle testápolóval aktívabbá válhat életed, és könnyebben valóra válthatod álmaid. A testápoló krém csodálatosan hidratálja a bőrt és meghosszabbítja a Lancôme Idôle eau de parfum illatát. Jerikói rózsa kivonataival gazdagították, amely erősíti a szervezetedet. Kényeztesd magad a rózsa, a jázmin és a fehér pézsma jegyeivel. A shea vaj és az olívaolaj selymes érzést nyújt.

A csomag tartalma: 
Lancôme Idôle EdP, 50 ml
Lancôme Idôle testápoló, 50 ml
Lancôme Lash Idôle szempillaspirál a volumenért és a göndörségért, 2.5 ml

Összetétel

Lancôme IdôleEdP

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CI 14700 / PIROS 4, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, LINALOOL, GERANIOL, EUGENOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, METHYL-2-OCTYNOATE, COUMARIN, FARNESOL, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZIL-SZALICILÁT (F. I. L. B234194/1). A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Testápoló krém

AQUA / VÍZ / EAU, GLICERIN, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ, PARFUM / FRAGRANCE, ISOPROPYL PALMITATE, CETYL ALCOHOL, MIRISZTIL- MIRISZTÁT, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, OLEA EUROPAEA GYÜMÖLCSOLAJ / OLÍVAOLAJ, ANASTATICA HIEROCHUNTICA KIVONAT, C12-13 ALKIL-LAKTÁT, BETAINE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, NÁTRIUM-POLIAKRILÁT, KAPRILIL-GLIKOL, CITRIC ACID, POLIGLICERIL-3-METILGLÜKÓZ-DISZTEARÁT, BENZOLSAV, LINALOOL, GERANIOL, COUMARIN, FARNESOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZIL-SZALICILÁTOK


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Chypre (ciprusos)
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 102,5 ml
Kód:  KPFC3732
Termékszám:  3614273597296

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10