Oldal frissítése

LANCÔME Idole Discover Set 2021 EdP 24 ml

LANCÔME Idole Discover Set 2021 EdP 24 ml

Örvendeztesd meg kedvesedet, édesanyádat vagy nagymamádat a LANCÔME Idole Discover szettel. A csomagban összesen 3 termék található: krém, szempillaspirál és egy kis kiszerelés az ikonikus LANCÔME Idole parfümből. Ez a parfüm elvarázsol a mámorító virágokkal összefonódó fás jegyeivel. A bőrápoló krém alkalmas minden bőrtípusra, és tökéletesen hidratálja és táplálja a bőrt. A szempillaspirál ellenállhatatlan külsőt kölcsönöz a szemednek. A készlet alkalmas ajándéknak vagy azoknak, akik fontolgatják a LANCÔME termékek használatát, és először a miniatűr csomagolást szeretnék kipróbálni.

A LANCÔME Idole Discover Set legfontosabb jellemzői

  • A kozmetikai készlet összesen 3 terméket tartalmaz
  • A készlet tartalmaz egy miniatűr krémet, szempillaspirált és parfümöt
  • Méretének köszönhetően a csomag utazáshoz is alkalmas
  • LANCÔME Idôle Le Parfum EdP a fás és virágos jegyeket ötvözi
  • A bőrápoló krém tökéletesen hidratálja és nyugtatja a bőrt.
  • Szempillaspirál, hogy a szemed ellenállhatatlanul nézzen ki
  • A készlet minden nő számára megfelelő ajándék

Kényeztesd magad a LANCÔME Idole-lal

A LANCÔME Idôle Le Parfum EdP egy rendkívüli illat, amely ideális nők számára. A fő illat a chypre keveréke, amelyet friss tűlevelű és fás jegyek kísérnek. Ugyanilyen lényeges része a virágok illata, amely nem nélkülözheti a jázmin, a narancsvirág, a gyöngyvirág és mások illatát. A LANCÔME Idôle Le Parfum EdP alkalmas esti rendezvényekre és téliidőszakra. A LANCÔME Hydra Zen Anti-Stress Hidratáló krém egy olyan arckrém, amely minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Ez az egyedülálló bőrápoló védi a bőrt a káros külső hatásoktól és erősíti a védekezőképességét. Intenzív hidratálást, táplálást és relaxációt biztosít a bőrnek, megvédi a stresszhatásoktól, puhává, simává teszi ésmegnyugtatja. Megelőzi a bőr nem kívánt irritációját, kipirosodását és kiszáradását is. A szempillaspirál elbűvölő külsőt kölcsönöz a szemednek.

A készlet tartalma:  
LANCÔME Idole EdP 5 ml parfüm 
LANCÔME Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream 15 ml krém
LANCÔME szempillaspirál 4 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Kód:  KPFC3853
Termékszám:  3614273519885

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05