Oldal frissítése

LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml

5 1 értékelés
Változat
Űrtartalom
25 ml 50 ml 100 ml
19 890 Ft

LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml

Olyan parfümöt vásárolnál, amit soha többé nem cserélnél már le másikra? A(z) LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml káprázatos illat nőknek. A parfüm fő alkotóelemei a virágos illatok, főleg jázmin, rózsa és ibolya tónusokkal. A parfüm további elengedhetetlen része a fás mellékillat is a cédrus, a szantálfa és a rózsafa jellegzetes aromájával. Ez a parfüm főleg a nyári napokon ideális viselet, de hétköznapokra is kiváló. A(z) LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml parfüm Franciaországból származik.

A(z) LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml parfüm fő jellemzői

  • Hölgyek számára tervezett parfüm
  • Elsődleges illatfajta: virágos
  • A(z) LANCÔME Idole Aura EdP 25 ml másodlagos illatfajtája: fás
  • Gyártási helye: Franciaország
  • Űrtartalma: 25 ml

Egyéb információk a(z) LANCÔME márkáról

A híres Lancôme márkanév alatt nemcsak francia parfümöket ismerünk, hanem luxuskozmetikumokat is. Egyedülálló összetétellel rendelkezik, amely kitűnik szokatlan illatkombinációjával és rengeteg innovatív hatóanyagot tartalmaz. A Lancôme több mint 80 évvel ezelőtt jelent meg a piacon, ezzel is bizonyítva komoly népszerűségét! Ez a márka a nők szépségét ünnepli és támogatja magabiztosságukat.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml
Kód:  KPFC3764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614273476782

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10