Oldal frissítése

LANCÔME Hypnose Drama Black 01 fekete szempillaspirál

4,9 8 értékelés
12 390 Ft

LANCÔME Hypnose Drama Black 01 fekete szempillaspirál


A LANCÔME Hypnose Drama Mascara névre hallgató szempillaspirálja kiemeli és dúsítja a szempillákat.  Kényelmesen és gyorsan felvihető luxustermék, kompromisszumok nélkül. Már egyszeri húzás a kefével biztosítja a maximálisan dús pillákat, melyekre mindig is vágyott. 

Könnyen felvihető és különleges S-alakú applikátorának köszönhetően szempillái szépen íveltek és dúsak lesznek. Még a legrövidebb szempillákból is képes drámaian hosszú pillákat varázsolni. Összetételét tekintve, gazdagon telített viasszal és intenzív fekete pigmentekkel - tehát minden adott egy tökéletes sminkhez.

A textúrája sok hasznos összetevőt tartalmaz, többek között B5 Provitamint, amely hidratálja a szempillákat, ez lehetővé teszi hogy a  festéket csomosódás nélkül vigye fel. E sminktermék sokáig eltartható, kiszerelése gazdaságos. Gyengéd összetevői miatt az érzékenyszeműek, és a kontaktlencsét viselők is használhatják. Élvezze a luxust és tökéletességet, melyet ez a kényelmesen felvihető sminktermék kínál.

Hatóanyagai:
Méhviasszal és intenzív fekete pigmentekkel gazdagon telített a tökéletes hatásért.
B5 pro-vitamin hidratálja a szempillákat.
Szemek:
Az érzékeny szeműek és a kontaktlencsét viselők is használhatják.
színárnyalat:
Drama 01 Fekete
Kiszerelés:
6,5 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus
Specifikáció Dekor kozmetikum, Luxus kozmetikum

Kefe

Alak Keskeny, Ívelt

Űrtartalom

Űrtartalom 6,5 ml

Hatás

Hatás Volumen növelő, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0137
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3605531812213

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20