Oldal frissítése

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LANCÔME Eau Micellaire Douceur 400 ml

A LANCOME Eau Micellaire Douceur micellás víz egy különleges kozmetikai termék, mely segít gyorsan és hatékonyan eltávolítani a sminked, és felfrissíti a bőrt. A micellás víz természetes ásványvíz, rengeteg természetes összetevővel gazdagítva, mely gyengéden tisztítja meg a bőrödet a szennyeződésektől és a toxinoktól, akár a mélyebb rétegekben is.

Ez a luxus minőségű micellás víz nagy népszerűségnek örvend a profi sminkesek körében is. A micellás technológiának köszönhetően az arcbőröd optimális pH egyensúlya nem borul fel a smink eltávolítása közben. Kíméletes formulája lehetővé teszi, hogy az arcod érzékenyebb területeit is tisztítsd vele, mint például a szemkörnyéket vagy az ajkakat. A micellás víz olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a bőrszövet molekuláira hasonítanak, így kíméletesen segít megőrízni bőröd természetes szépségét.
A fehér lótusz és a bőrnyugtató Rose de France erős antioxidáns hatással rendelkeznek, melyek védik bőröd fiatalságát és természetes szépségét. A japán cédrus intenzíven hidratálja és feltölti energiával a fáradt bőrt. Igazán kíméletes a bőrhöz, puhítja és táplálja azt. A micellás víz használata után bőröd bársonyosan puha lesz. Ánizsmag tartalmának köszönhetően a bőröd tökéletesen tiszta lesz, és készen áll az újabb smink elkészítéséhez, vagy egy kellemes éjszakai pihenésre. Kényeztesd a bőröd egy luxus minőségű termékkel, amely a profi sminkesek körében is népszerű!

Aktív hatóanyagai:

  • A fehér lótusz és a nyugtató Rose de France magas antioxidáns tartalmának köszönhetően segtí megőrízni bőröd fiatalságát
  • A japán cédrus kivonat feltölti a bőrt energiával, intenzíven hidratálja a bőrt, és megvédi a kiszáradás ellen
  • Ánizsmag kivonat tartalmának köszönhetően használata után a bőröd tökéletesen tiszta lesz


Alkalmazása:

Tegyél egy kevés micellás vizet egy vattapamacsra, majd óvatosan töröld át az arcod. Így egy lépésben eltávolíthatod a sminket a szemedről és az ajkaidról is, és táplalhatod is az arcbőröd.
Kiszerelés:
400 ml-es

Összetevők:

Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Polyaminopropyl Biguanide, Benzyl Salicylate, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta, Rosa Gallica Extract, Parfum

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSPL1139
Termékszám:  3605530742221

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20