Oldal frissítése

LANCÔME Définicils Mascara 01 Noir Infini (6,5 ml)

4,0 1 értékelés
12 490 Ft

LANCÔME Définicils Mascara 01 Noir Infini (6,5 ml)

A Lancome márkát Armand Petitjean alapította azzal a gondolattal, hogy a nők és a férfiak a világ legjobb gondoskodását kapják. A Lancome kozmetikumok folyamatosan törekszenek az innovációra, nagy hangsúlyt fektetve az új, kiváló minőségű összetevők, ragyogó textúrák, valamint az illatok és a színek harmóniájának kutatására. A tapasztalatok és a kutatások eredményeként a Lancome egyedülálló ismeretekkel rendelkezik a bőrről, annak funkcióiról és mindenekelőtt igényeiről. Ez lehetővé teszi a Lancome számára, hogy egyedülálló szakértelmét  kiváló minőségű termékek fejlesztésébe fordítsa. Legyél te is a Lancome luxuskozmetikai világának része, több millió nő és férfi társaságában világszerte!

 LANCOME Mascara Definilis Noir Infini szempillaspirál  - Egyedülálló, kúposan elkeskenyedő formájú applikátor széles sörtékkel a pontos sminkhez, hidratáló összetevők, nem ragasztott, erős szempillákhoz alkalmas, az eredmény hosszú és fényes pillák. A smink egész nap tart, és nem mosódik el. Ez a tökéletesen formázó szempillaspirál hosszú és gyönyörű szempillákat hoz létre. A tökéletes applikátor minden szempillát a tövétől a végéig külön-külön szétválaszt. Ezzel a szempillaspirállal tökéletesen elválasztott és sűrű szempillákat kapsz.

Olyan sok szempillaspirál versenyez a nők figyelméért, így hát egyenesen fantasztikus, hogy ez a termék 1991 óta  az élen jár. És miért van ez így? Mert egyszerűen tökéletes eredményt nyújt!


Hatás: Hosszú és gyönyörű szempillák egész nap.
Alkalmazás: finom mozdulatokkal vidd fel a szempilláidra.
Specifikációk
Kiszerelés: 6,5 ml

Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító, Ívelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  KSDE0135
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3147758185010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15