Oldal frissítése

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

Tisztítsd arcod bőrét a gyengéd Lamazuna szappannal, amely a te megelégedésed mellett a bolygó elégedettségére is gondol. Tisztán természetes anyagokból készül, organikus minőségben, és csakis újrahasznosítható karton csomagolásban kapható. A Solid Facial Cleanser Hibiscus szappan ideális száraz és érzékeny bőrre, amelyet finoman, mégis megfelelő módon tisztít és a hibiszkusz virágával illatosít. A szappant esténként is használhatod, amikor nyugtatja a bőrt még a legfárasztóbb nap után is, vagy akár reggelente is alkalmazhatod, amikor gyönyörűen ragyogó bőrt eredményez, felkészítve arcodat az új napra. A Lamazuna szilárd szappan felvitele után a bőr megtisztul, hidratált lesz és nem feszül.

A Lamazuna Hibiscus arcra való szilárd szappan legfontosabb jellemzői

  • Szilárd arcápoló szappan normál bőrre
  • A Solid Facial Cleanser Hibiscus finoman és alaposan tisztítja a bőrt
  • A Lamazuna szappan természetes alapanyagokból készül, bio minőségben
  • A bőröd elégedett lesz, és a szappan használata után nem feszül
  • A Lamazuna szilárd szappan hibiszkusz illata csodás illatot kölcsönöz bőrödnek

Használata:
Nedvesítsd meg a szappant és masszírozd a benedvesített arcbőrbe. Ezután alaposan öblítsd le és helyezd a szappant alátétre vagy üvegedénybe, amely szellőzőnyílásokkal rendelkezik. Ne hagyd állni vízben, és gondoskodj róla, hogy a szappanra került víz elpárologjon.

Összetétel:
sodium cocoyl isethionate, stearic acid, palmitic acid, cocos nucifera oil, avena sativa kernel flour, aqua, hibiscus sabdariffa flower powder, helianthus annuus seed oil, decyl glucoside, lavandula hybrida oil, arnica montana flower extract, tocopherol, geraniol, limonene, linalool from controlled organic agriculture



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Termék típusa

Termék típusa Szappan
Szappan típusa Kemény

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Tömeg

Tömeg 25 g

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Száraz
Kód:  KSPL427
Termékszám:  3760201132623

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05