Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

4 490 Ft
3 540 Ft áfa nélkül

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Hibiscus 25 g

Tisztítsd arcod bőrét a gyengéd Lamazuna szappannal, amely a te megelégedésed mellett a bolygó elégedettségére is gondol. Tisztán természetes anyagokból készül, organikus minőségben, és csakis újrahasznosítható karton csomagolásban kapható. A Solid Facial Cleanser Hibiscus szappan ideális száraz és érzékeny bőrre, amelyet finoman, mégis megfelelő módon tisztít és a hibiszkusz virágával illatosít. A szappant esténként is használhatod, amikor nyugtatja a bőrt még a legfárasztóbb nap után is, vagy akár reggelente is alkalmazhatod, amikor gyönyörűen ragyogó bőrt eredményez, felkészítve arcodat az új napra. A Lamazuna szilárd szappan felvitele után a bőr megtisztul, hidratált lesz és nem feszül.

A Lamazuna Hibiscus arcra való szilárd szappan legfontosabb jellemzői

  • Szilárd arcápoló szappan normál bőrre
  • A Solid Facial Cleanser Hibiscus finoman és alaposan tisztítja a bőrt
  • A Lamazuna szappan természetes alapanyagokból készül, bio minőségben
  • A bőröd elégedett lesz, és a szappan használata után nem feszül
  • A Lamazuna szilárd szappan hibiszkusz illata csodás illatot kölcsönöz bőrödnek

Használata:
Nedvesítsd meg a szappant és masszírozd a benedvesített arcbőrbe. Ezután alaposan öblítsd le és helyezd a szappant alátétre vagy üvegedénybe, amely szellőzőnyílásokkal rendelkezik. Ne hagyd állni vízben, és gondoskodj róla, hogy a szappanra került víz elpárologjon.

Összetétel:
sodium cocoyl isethionate, stearic acid, palmitic acid, cocos nucifera oil, avena sativa kernel flour, aqua, hibiscus sabdariffa flower powder, helianthus annuus seed oil, decyl glucoside, lavandula hybrida oil, arnica montana flower extract, tocopherol, geraniol, limonene, linalool from controlled organic agricultureParaméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Termék típusa

Termék típusa Szappan
Szappan típusa Kemény

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Tömeg

Tömeg 25 g
Kód:  KSPL427
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  3760201132623
WEB0