Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Grapefruit 25 g

2 690 Ft

LAMAZUNA Solid Facial Cleanser Grapefruit 25 g

Tisztítsd arcod bőrét a gyengéd Lamazuna szappannal, amely elégedettséged mellett a bolygó elégedettségére is gondol. Tisztán természetes anyagokból készül, organikus minőségben, és csakis újrahasznosítható karton csomagolásban kapható. A Solid Facial Cleanser Grapefruit szappan ideális zsíros és kombinált bőrre, amelyet finoman, mégis megfelelő módon tisztít és illatosít a grapefruit gyönyörű illatának köszönhetően. A szappant esténként is használhatod, amikor enyhíti a bőrt még a legigényesebb nap után is, de reggelente is alkalmazhatod, amikor gyönyörűen ragyogó bőrt eredményez, felkészítve az új napra. A Lamazuna szilárd szappan felvitele után a bőr megtisztul, hidratált lesz és nem feszül.

A Lamazuna Grapefruit arcápoló szilárd szappan legfőbb jellemzői

  • Szilárd arcápoló szappan zsíros és kevert bőr számára
  • A Solid Facial Cleanser Grapefruit finoman és alaposan tisztítja a bőrt
  • A Lamazuna szappan természetes alapanyagokból készül, bio minőségben
  • A bőr elégedett lesz, és a szappan használata után nem feszül
  • A Lamazuna szilárd szappan a hibiszkusz aromájával illatosítja a bőrt

Használata:
Nedvesítsd meg a szappant és masszírozd a benedvesített arcbőrbe. Ezután alaposan öblítsd le és helyezze a szappant alátétre vagy üvegedénybe, amely szellőzőnyílásokkal rendelkezik. Ne hagyd állni vízben, és gondoskodj róla, hogy a szappanra került víz elpárologjon.

Összetétel:
sodium cocoyl isethionate, stearic acid, palmitic acid, moroccan lava clay, cocos nucifera oil, nigella sativa seed oil, charcoal powder, volcanic sand, decyl glucoside, aqua, citrus paradisi peel oil, litsea cubeba fruit oil, tocopherol, helianthus annuus seed oil, citral, citronellol, geraniol, limonene, linalool



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Termék típusa

Termék típusa Szappan
Szappan típusa Kemény

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Tömeg

Tömeg 25 g

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Zsíros, Kevert
Kód:  KSPL426
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3760201132630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10