Oldal frissítése

LALIQUE White 125 ml

5 1 értékelés
11 390 Ft

LALIQUE White 125 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor nem hiányozhat a készletedből a népszerű LALIQUE eau de toilette. A macsós LALIQUE férfi eau de toilette harmonizálja a belső, lelki és a fizikai jólétet. Intenzíven frissítő, aromás illattal rendelkezik, amely az aktív, modern gondolkodású emberek számára vonzó, akik bátran belevágnak minden kalandba, ahonnan megerősödve és friss energiával térnek vissza. Nyiss a világra a megkapó LALIQUE eau de toilette-tel, amely a személyiséged fontos része lesz.

Eau de Toilette LALIQUE White 125 ml ...

A minőségi LALIQUE White 125 ml alapvető tulajdonságai

  • A felkapott LALIQUE eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • Az uralkodó illatfajta a domináns aromás illatjegyek keveréke
  • Add át magad az olyan illatösszetevők csábításának, mint a kellemes bergamott, cédrus, ibolya, kardamom és szerecsendió
  • Űrtartalma 125 ml
  • Csak rajtad múlik, milyen alkalomból választod ezt a megkapó illatot

A felkapott LALIQUE eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű LALIQUE eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta azonnal lenyűgöz gondosan válogatott összetevőivel. Miközben átadod magad a visszafogott illat ősi varázsának, olyan illatjegyek élénkítő keveréke, mint a zamatos bergamott, cédrus, ibolya, kardamom és szerecsendió, felejthetetlenné teszi számorda a pillanatot. Az üveg űrtartalma 125 ml. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Lenyűgöző leszel vele az első randin, egy romantikus estén vagy egy vad buliban.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., ILLAT (PARFÜM), VÍZ (AQUA), BHT, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, CITRAL, D. LIMONEN, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, 80% VOL. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás, Citrusos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya, Kardamom, Szerecsendió

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
ALCOHOL DENAT., ILLAT (PARFÜM), VÍZ (AQUA), BHT, ETIL-HEXIL-METOXICINNAMÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, CITRAL, D. LIMONEN, EUGENOL, GERANIOL, LINALOOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, 80% VOL. A termék összetételéért a gyártó felel. Az esetleges változások miatt javasoljuk, hogy a termék összetételét közvetlenül a csomagoláson ellenőrizze. '>
Kód:  KPFB782
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3454960024021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05