Oldal frissítése

LADY GAGA Eau de Gaga EDP

4,5 32 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LADY GAGA Eau de Gaga EDP

A Lady Gaga Eau de Gaga illata egyedülálló, unisex parfüm, amely férfiakat és a nőket egyaránt elvarázsol a bájával. Az illat 2014-ben született, és sok rögtön sok lelkes rajongóra talált. Egy olyan modern megjelenésű, fekete színű üvegben kapott helyet, amely az illathoz hasonlóan titokzatos hangulattal bír. Ez az eredeti illat olyan magabiztos nők és férfiak számára készült, akik imádják a virágillatot egy leheletnyi fás tónussal. 

A lime finom aromája érzékien keveredik az ibolya romantikus árnyalataival. A meleg fás jegyek lágyan elegyednek a valódi bőr fűszeres illatával. A gyengéd illat és a határozott elemek egyedi kombinációját mindenki szeretni fogja, aki értékeli az eredetiséget. Ez a parfüm nagyszerű ajándék férfiak és nők számára. Burkolózzon be ebbe az érzéki szépségbe, amely elbűvöli Önt!
Összetétel:
Fejillat: Lime
Szívillat: Ibolya
Alapillat: Fa tónusok, bőr
Kiszerelés:
30 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Ibolya, Bőr
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml
Kód:  KPFH609nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10