Oldal frissítése

LACTOVIT Original tápláló testápoló 400 ml

4,8 53 értékelés
2 090 Ft

LACTOVIT Original tápláló testápoló 400 ml

A bőröd mindennap véd téged, ezért megérdemli a különleges gondoskodást. Add meg neki a szükséges tápanyagokat és hidratációt a Lactovit testápolóval. A Lactosomas tej mikrokapszulák mélyen táplálják, a bambuszvaj pedig selymessé teszi bőrödet. A vitaminok ,ásványi anyagok és fehérjék táplálják és védik a bőr felszínét. Élvezz minden egyes érintést, és válaszd a legkiválóbb testápolót. A Lactovit testápoló praktikus, pumpás 400 ml-es kiszerelésben kapható.

A Lactovit tápláló testápoló (400 ml) legfontosabb jellemzői

  • A testápoló természetesen hidratálja és táplálja a bőrt
  • A bambuszvaj visszaadja a bőr lágyságát
  • A Lactosomas tej mikrokapszulák mélyen táplálják a bőrt
  • 400 ml-es űrtartalom

Hogyan használd:
Masszírozd a szükséges mennyiségű Lactovit testápolót a bőrödbe. Hagyd felszívódni.


Összetétel

Aqua (víz), Glicerin, Paraffinum liquidum (ásványi olaj), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl etilhexanoát, PEG-100 stearate, Dimetikon, Butyrospermum parkii (shea vaj), Lecithin, Hidrolizált tejfehérje, Rosa moschata magolaj, Zea mays olaj, Kalcium-pantotenát, Inozitol, Retinol, Biotin, PEG-20 ricinusolaj, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Sztejsav, Palmitinsav, Carbomer, Disodium EDTA Triethanolamine, Alcohol denat., Propanediol, Tokoferol, Helianthus anuus (napraforgó) magolaj, Tocopheryl acetate, Parfum (fragrance), Alfa-izometil-ionon, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Imidazolidinil-karbamid, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Glycine, Sodium lactate, Nátrium-citrát,

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Toxinmentes

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM327
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411660650023
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15