Oldal frissítése

LACTOVIT Lactourea Regeneráló testápoló 400 ml

4,8 53 értékelés
2 090 Ft

LACTOVIT Lactourea Regeneráló testápoló 400 ml

A bőröd mindennap véd téged, ezért a legjobbat érdemli. Hidratáld és tápláld szükség szerint az új Lactovit regeneráló testápoló tejjel. A Lactosomas tej kapszulák mélyen táplálják a bőrt, a lactourea pedig hozzájárul a regenerációhoz és hidratációhoz. A vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék védelmet biztosítanak a bőröd számára. Élvezz minden egyes érintést és csakis a legjobbat nyújtsd a bőrödnek. A praktikus pumpás kiszerelés 400ml Lactovit testápolót tartalmaz.

A Lactovit 400 ml regeneráló testápoló tej legfontosabb jellemzői

  • A testápoló tej természetesen hidratálja és táplálja a bőrt
  • Lactoureat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz
  • A Lactosomas mikrokapszulák mélyen táplálják a bőrt
  • 400 ml-es kiszerelés

Hogyan használd:
Vidd fel a Lactovit Lactourea testápoló tejet a bőrödre a szükséges mennyiségben. Hagyd felszívódni.


Összetétel

Aqua (víz), Glicerin, Paraffinum liquidum (ásványi olaj), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl etilhexanoát, PEG-100 stearate, Dimetikon, Karbamid, Sodium lactate, Lecithin, Hidrolizált tejfehérje, Rosa moschata magolaj, Zea mays olaj, Kalcium-pantotenát, Inozitol, Retinol, Biotin, PEG-20 ricinusolaj, PEG-60 hidrogénezett ricinusolaj, Stearic acid, Palmitinsav, Carbomer, Disodium EDTA Triethanolamine, Alcohol denat., Propanediol, Tokoferol, Helianthus anuus (napraforgó) magolaj, Tocopheryl acetate, Parfum (fragrance), Alfa-izometil-ionon, Benzil-szalicilát, Citral, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Imidazolidinil-karbamid, Potassium sorbate, Nátrium benzoát, Glycine, Sodium lactate, Nátrium-citrát,

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Regeneráló, Tápláló, Lágyító
Specifikáció Toxinmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Urea tartalmú

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM329
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8411660650771
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15