Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LACOSTE Touch of Pink EDT 50ml

4,9 22 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 90 ml
12 990 Ft

LACOSTE Touch of Pink EDT 50ml

A játékos női vitalitás friss és fantáziadús kifejezése. A Lacoste rózsaszín érintése az élet friss, vidám arckifejezése - nem csillogás, csak az a nő izgalmas izgatja, aki mindig őszinte magával és környezetével. Úgy döntött, hogy életét élvezi, és boldoggá tesz, ami egy rózsaszín illat lényege. A varázslat elengedése azt jelenti, hogy elbűvölik a természetes és ragyogó nőiesség - a tiszta, ellenállhatatlan vonzerő a tiszta vitalitás.
A rózsaszín érintés friss, citrus-virágos, kis fűszerekkel. A legtöbb illata a rózsaszín narancs kezdetétől. Fokozatosan hozzáadja a virágok illatát és a vaníliát is.
Fej: vörös narancs, koriander levelek, kardamom
Base: szantálfa, pézsma, vanília
Szíve: jázmin, lila levelek, sárgarépa mag
Tartalom 50 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Ibolya, Jázmin, Musk (pézsma), Narancs, Vanília
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFB755
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052191331
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20