Oldal frissítése

LACOSTE Pour Femme EdP Set 100 ml

5 2 értékelés
17 990 Ft

LACOSTE Pour Femme EdP Set 100 ml

A LACOSTE Pour Femme EdP ajándékcsomag az érzékiség és a könnyedség jegyében készült. Engedd, hogy elvarázsoljon a természetes elegancia és a finom sportos érintés. A LACOSTE Pour Femme EdP a kényelem magasabb szintjére emel. Ideális illat a vidám tavaszi és nyári napokra. Ettől minden nap egyszerre érzed majd magad nyugodtnak és elegánsnak. Élvezd az új fűszerek érdekes illatát, amelyet frézia, hibiszkusz, jázmin, vaníliavirág és rózsa egészít ki. A LACOSTE Pour Femme EdP-vel biztosan nem foghatsz mellé!

A LACOSTE Pour Femme EdP ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A LACOSTE Pour Femme EdP ajándékcsomag ideális nők számára
  • Biztosan értékelni fogod a könnyedséget, az érzékiséget és az eleganciát egy finom sportos érintéssel fűszerezve
  • Virágos, fás illat
  • A LACOSTE Pour Femme EdP Set különösen alkalmas a meleg tavaszi és nyári napokra
  • Az elegáns, sportos nők körében népszerű

Fás és virágos jegyek keveréke

A LACOSTE Pour Femme EdP női Eau de Parfum már az elején meglep az új fűszerek borsos, enyhén édes jegyeivel. Ehhez csatlakoznak a finom frézia illatjegyei. A virágos szívillat a selymes jázmin,a heliotrope, a hibiszkusz és a lenyűgöző rózsa esszenciájával teljesedik ki. A LACOSTE Pour Femme EdP alapját a cédrus és a szantálfa illatkompozíciója alkotja, amelyhez tömjén és meleg pézsma társul.

A LACOSTE Pour Femme EdP Set bearanyozza a nyári napokat

A LACOSTE Pour Femme EdP női eau de parfum téged is el fog varázsolni fás, finom virágos jegyekkel gazdagított illatával. Különösen a meleg nyári és tavaszi napokon fogod értékelni. A LACOSTE Pour Femme EdP egy olyan illat, amelyet az elegáns, sportos nők szeretnek, akiket céljaik vezérelnek. Legyen szó sport, vagy társadalmi célokról.

A csomag tartalma:
Eau de Parfum EdP 50 ml
Testápoló 50 ml

Fejillat:
frézia, szegfűbors

Szívillat:
hibiszkusz, jázmin, rózsa, heliotrope (vaníliavirág)

Alapillat:füstölő, szantálfa, cédrus, pézsma

Összetétel

AQUA (VÍZ). NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT. NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT. PARFÜM (ILLAT). KOKAMIDOPROPIL-BETAIN. CITRIC ACID. NÁTRIUM-KLORID. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. NÁTRIUM-CITRÁT. SODIUM BENZOATE. NÁTRIUM-XILÉNSZULFONÁT. DISODIUM EDTA. BHT. MAGNÉZIUM-NITRÁT. METIL-KLÓRIZOTIAZOLINON. MAGNÉZIUM-KLORID. METILIZOTIAZOLINON. ALFA-IZOMETIL-IONON. LIMONENE. CITRONELLOL. GERANIOL. BENZIL-SZALICILÁT. BENZIL-ALKOHOL. HEXYL CINNAMAL. LINALOOL. HIDROXICITRONELLÁL.


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSDS2026
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3616303452735
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15