Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LACOSTE Pour Femme 50 ml

4,8 19 értékelés
Szuper ár
17 990 Ft

LACOSTE Pour Femme 50 ml

A Lacoste Pour Femme ajándékcsomag 50 ml EDP-t és Lacoste Pour Femme testápolót tartalmaz. A nőknek szánt gyönyörű ajándék készletet szerény díszdoboz tartalmazza, melyről nem hiányozhat a Lacoste márka jelképe, a krokodil. Az EDT-hez testápoló tartozik, mely tökéletesen kiegészíti a Lacoste illat által nyújtott kellemes érzést. Ajándékozza, hogy örömet szerezhessen! 

Lacoste Pour Femme 50 ml EDP


Ez az illat csodálatos, tele energizáló, egyben felemelő nőies illattal. Egyszerű, mégis lélegzetelállító, modern alkotás, amely valódi vonzerőt idéz. Ez a csodálatos illat vonzó és figyelemre méltó nő számára készült, aki elég bátor arra, hogy kifejezze és megossza másokkal az érzelmeit. A Lacoste nő sugárzó és barátságos, de nem flörtöl és csábít minden áron. Ez teszi őt a legtöbb férfi számára vonzóvá..
A nő, aki magának vallja ezt az illatot, a tiszta spontaneitás varázsával rendelkezik.
A szegfűbors fűszeres aromája finoman keveredik a lila frézia és a fehér napraforgó illatával. Finom jázmin, hibiszkusz és bolgár rózsa küldi tónusait a himalájai cédrus, a szantálfa és a fenyőtömjén felé. Ez a merész női illat elvarázsol és a férfit szó szerint megbabonázza. Burkolja magát eredeti illatba, melybe beleszeret!
Összetevők:Fő: szegfűbors, lila fréziaAlap (bázis): himalájai cédrus, szantálfa, fenyőtömjénSzív: fehér napraforgóvirág, perzsa jázmin, hibiszkusz, bolgár rózsa, parlagfű

Lacoste Pour Femme 100 ml testápoló


Ez a kozmetikai készítmény a női bőr kezelésére és ápolására szolgál. Kellemes állagának köszönhetően könnyen kenhető és gyorsan felszívódik. A lila frézia, a bolgár rózsa és a fenyőtömjén illata a testápoló használata után még hosszú ideig megmarad. Kényeztesse magát kedvenc parfümjével és testápolójával, melyeknek azonos az illatuk, ezáltal az illatélmény még intenzívebb lesz!
Alkalmazás:Vigye fel a tiszta bőrre, és gyengéden kenje szét.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KPFD269a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052890791
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05