Oldal frissítése

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Noir EdT 100 ml

5 3 értékelés
Változat
Űrtartalom
100 ml
Szuper ár
14 190 Ft

LACOSTE Eau de Lacoste L.12.12 Noir EdT 100 ml

Lacoste Eau de Lacoste Eau De Toilette Spray12.12. Noir egy kedves férfi illata, melyet a leghíresebb Lacoste ruházat - a Lacoste L póló inspirál .12.12. Egyszerű, de teljesen funkcionális és ugyanakkor elegáns sportruházat, sok teniszbajnok beleszeretett hozzá.
A sportolók számára egyszerűvé vált mozgásszabadság hamar híressé vált, így az egyik divatos legendás és egy férfi szekrény egyik lényeges része az összes kontinensen. Ez az illat is egyedülálló stílusa, eleganciája és teljes szabadsága miatt. A Fouger-fa illatát különösen a sportos férfiak fogják értékelni, akik állandóan mozognak.
A dinnye édes illata könnyedén átmegy a citromfű feljegyzéseire, az érzéki levendula és az aromás bazsalikom pedig könnyen kiegészíti a csokoládé meleg illatát és a kasmírfa eredeti illatát. Tegye körül magának az érzéki hangzást és élvezze a nők figyelmét!
Összetétel:
Fej: görögdinnye
Szíve: levendula, bazsalikom, citromfű
Alap: csokoládé, kasmírfa, pacsuli, kumarin
Hangerő:
100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Illatösszetevők Levendula, Sárgadinnye
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH281a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052662664
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10