Oldal frissítése

LABELLO MEN Active 4,8 g

4,7 57 értékelés
1 290 Ft

LABELLO MEN Active 4,8 g

Aktív sportolás a tengerben vagy a hegyekben, hosszú, átdolgozott órák megterhelő környezetben, de számtalan más oka is lehet a kellemetlenül kiszáradt ajkaknak. Az intenzív munka még inkább fokozza a kellemetlen, fájdalmas kiszáradást. A Labello egyedülálló, férfiak számára kifejlesztett ajakbalzsamja 15-ös napvédő faktorjával véd a káros UVA / UVB sugarak ellen. Ajakbalzsam az egészséges ajkakért, amely hidratálja és megvédi ajkadat. A balzsam pigmentek és csillogás nélkül, gyorsan felszívódik, nem ragad és nem hagy zsíros réteget. Az értékelések szerint a férfiak kedvelik a visszafogott, diszkrét illatát.

 

 

Összetétel

Octyldodecanol, Ricinus communis magolaj (ricinusolaj), Cera alba (méhviasz), Helianthus annuus seed cera (napraforgóviasz), Butyrospermum parkii vaj (shea vaj), Butyl methoxydibenzoylmethane, Etilhexiltriazon, Hydrogenated castor oil, Tokoferol (E-vitamin), Aszkorbil-palmitát (C-vitamin-származék), Helianthus annuus magolaj (napraforgóolaj), Aroma, CI 77891


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Regeneráló, UV védelem

Tömeg

Tömeg 4,8 g (0 kg)

Íz és illat

Illat Parfümmentes
Kód:  BALZ005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800363011

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20