Oldal frissítése

LABELLO Hydro Care OF15 4,8 gramm

4,7 57 értékelés
1 290 Ft

LABELLO Hydro Care OF15 4,8 gramm

A Labello ajakbalzsam az ajkak nélkülözhetetlen kiegészítője. Rendszeres használat esetén az érzékeny ajakbőr hidratálódik az Aloe vera tartalomnak köszönhetően. Az ajkak kellemesen puhák és lágyak maradnak. A 15-ös védőfaktorral ajkaid biztonságosak lesznek még a napsütéses napokon is. Megvédi az ajkaid a káros UVA és UVB sugárzástól. A praktikus, kuapakkal ellátott, kihúzható ajakápoló rúd egy kis kézitáskában is elfér, így minden pillanatban veled lehet, amikor ajkaidnak szüksége van rá.

A Labello Hydro Care ajakbalzsam főbb jellemzői

  • A Labello Hydro Care ajakbalzsam védi ajkaid a napfénytől
  • Természetesen hidratálja az ajkakat
  • Aloe Vera kivonatot tartalmaz
  • 15-ös védőfaktor
  • Védi az ajkakat az UVA és UVB sugárzástól
  • Praktikus, kitolható ajakápoló rúd
  • A Labello Hydro Care ajakbalzsam tömege 4,8 g

Használat:
Rendszeresen vagy szükség szerint alkalmazd ajkaid hidratálására.

Összetétel

Octyldodecanol, Ricinus communis magolaj (ricinusolaj), Cera alba (méhviasz), Helianthus annuus seed cera (napraforgóviasz), Butyrospermum parkii vaj (shea vaj), Poligliceril-3-diizosztearát, Butyl methoxydibenzoylmethane, Etilhexiltriazon, Hydrogenated castor oil, Aqua, Glicerin, Tokoferol (E-vitamin), Aszkorbil-palmitát (C-vitamin-származék), Helianthus annuus magolaj (napraforgóolaj), Linalool, Citronellol, Citral, Aroma


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, UV védelem

Tömeg

Tömeg 4,8 g (0 kg)
Kód:  BALZ065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800362991
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20