Oldal frissítése

LABELLO Cherry Shine 4,8 g

4,7 57 értékelés
1 190 Ft

LABELLO Cherry Shine 4,8 g

Örvendeztesd meg ajkaidat a cseresznye illatú színezett szájfénnyel. Az innovatív Hydra IQ összetétel az ajkakat hosszú ideig hidratálja, amitől ajkaid puhák és simák lesznek. A Labello cég az ajakbalzsamot praktikus 4,8 grammos csomagolásban szállítja. Ne hagyd, hogy ajkaid kiszáradjanak. A termék természetesen bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott.

Legalább 2 darab vásárlása szükséges.

Összetétel

Helianthus annuus hibrid olaj (napraforgóolaj), Ricinus communis magolaj (ricinusolaj), Helianthus annuus seed cera (napraforgómagviasz), Hidrogénezett repceolaj, Butyrospermum parkii vaj (shea vaj), Tokoferol (E-vitamin), Aszkorbil-palmitát (C-vitamin-származék), Helianthus annuus magolaj (napraforgóolaj), Lecithin, Aroma, CI 15850, CI 77492, CI 77499


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Hatás

Hatás Hidratáló, Színező

Tömeg

Tömeg 4,8 g (0 kg)

Íz és illat

Íz Cseresznye
Illat Gyümölcs
Kód:  BALZ003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800362946

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20