Oldal frissítése

LABEL.M Men Deconstructor 50 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LABEL.M Men Deconstructor 50 ml

A LABEL.M Men Deconstructor 50 ml-es hajformázó krém nagyon jó minőségű,  férfiak számára készült  termék, amely   tartós és erős tartást biztosít a hajnak,  segít könnyen alakítani a hajat, és matt megjelenést biztosít neki. Az erős tartást biztosító stylist krém egy innovatív mikronizáló technológiai "eleMENts" komplexet tartalmaz gyógynövény származékokkal, melyek behatolnak a haj minden részébe,  folyamatosan erősítve a hajgyökereket. A formula sárgarépagyökerekkel dúsított. A termék segít létrehozni a tökéletes frizura-stílust természetesen matt, száraz látvánnyal. Kezelje haját ezzel a tökéletes ápolószerrel, és vegye meg magának ezt a nagyszerű segítő-anyagot!

 

 
Alkalmazás:
Öntsön kismennyiségű hajformázó krémet a  kezébe, alkalmazza egyenletesen a nedves vagy száraz hajára,  és alakítsa frizuráját kedve szerint!  

 

Haj típus:
A termék minden hajtípushoz alkalmas .

Kiszerelés:
50 ml-es

 

Paraméterek

Típus

Termék típusa paszta

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Tápláló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSMU0196
Termékszám:  5060059576074

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20