Oldal frissítése

LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense 40 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense 40 ml

A 40 ml-es LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense arcápoló folyadékot kifejezetten az érzékeny és törékeny, rosaceára és cuperosisra hajlamos intenzív bőrpírral rendelkező bőr ápoláshoz fejlesztették ki. Rendkívül könnyű, nem zsíros textúrája közvetlenül a vörösséget kiváltó forrásnál fejti ki hatását, és megelőzi a kipirosodást. Az intenzív, koncentrált bőrápoló három aktív összetevőt kombinál a vörös foltok megelőzésére. A minimalista formulát 100% -ban hermetikus csomagolás védi, amely három szennyeződést gátló szeleppel rendelkezik. Nem komedogén és hipoallergén termék, amely tartósítószerek-, parabének-, alkohol-, parfüm- és színezőanyagok nélkül készült.
Aktív hatóanyagok:

  • Az ambophenol egy hatékony természetes kivonat, amely polifenolokat tartalmaz, csökkentve a vérerek méretét és erősítve azok falát
  • A neurosenin kiválóan nyugtató hatású és csökkenti a bőrpírt
  • A La Roche-Posay termálvíz gyulladásgátló és nyugtató tulajdonságairól ismert

Hatások:
A LA ROCHE-POSAY Rosaliac AR Intense felvitele után a bőr azonnal megnyugszik, és megszűnnek a kellemetlenségek. Egy hónapos használat után klinikailag kimutatták, hogy a kipirosodás 21% -kal csökkenhet.

Használata:
Vidd fel krémet reggel és este a kívánt területre. Az optimális teljesítmény érdekében tisztítsd meg a bőrt ROSALIAC Micellar sminkeltávolító géllel.
Bőrtípus:
A termék minden bőrtípusra alkalmas.
Térfogat:
40 ml
Összetétel:
AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID, COPOLYMER, DIMETHICONE, DIMETHICONOL, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM, POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum, Luxus kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőr kipirosodása ellen

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Típus

Termék típus Krém, Gél, Folyadék

Csomagolás

Űrtartalom 40 ml

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Alkalmazási terület

Használat Arc
Kód:  PLK352a
Termékszám:  3337872413032

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15