Oldal frissítése

LA ROCHE POSAY Effaclar H ISO-Biome 390 ml

5 1 értékelés
8 490 Ft

LA ROCHE POSAY Effaclar H ISO-Biome 390 ml

A LA ROCHE-POSAY Effaclar H ISO-Biome tisztítja a bőrt, miközben hidratál és erősíti a bőrgátat. Ez a nyugtató hatású arc- és testtisztító a shea vajnak, a niacinamidnak és a glicerinnek köszönhetően biztosítja a bőr számára a szükséges nedvességet, segít csökkenteni a bőrhibákat, ugyanakkor kezeli a pattanásokat. Az Effaclar H Iso-Biome különösen alkalmas a száraz és érzékeny bőrű nők számára. A LA ROCHE-POSAY arckrém az Aqua Posae Filiformis egyedülálló prebiotikus biomasszát tartalmazza, amely támogatja a mikrobiom működését. A LA ROCHE-POSAY termékek a La Roche-Posay forrásokból származó termálvizet tartalmazzák, amely nyugtató hatásáról ismert. Praktikus csomagolásban, pumpás kiszerelésben érkezik.

A LA ROCHE-POSAY Effaclar H Iso-Biome tisztítókrém legfontosabb jellemzői

  • Nyugtató és hidratáló arc- és testtisztító nőknek
  • A LA ROCHE-POSAY Effaclar H Iso-Biome száraz és érzékeny bőrre alkalmas
  • A termék tisztít, hidratál és erősíti a meggyengült bőrgátat
  • Az Effaclar H Iso-Biome nyugtatja a problémás és pattanásos bőrt, és nem komedogén
  • Shea vajban, niacinamidban és glicerinben gazdag, kiváló hidratáló hatású
  • A LA ROCHE-POSAY arctisztító krém az Aqua Posae Filiformis egyedülálló prebiotikus biomasszát tartalmazza, amely támogatja a mikrobiom működését
  • Praktikus csomagolásban, pumpás kiszerelésben érkezik

Alkalmazás:  
Az arcodon: keverd össze vízzel a tenyeredben. Vidd fel az arcra következők szerint: a krémet óvatosan, az ujjbegyeiddel vidd fel, először a szemöldök közötti területről a hajvonalig, majd a homlok közepétől a halánték felé haladva. Ismételd meg 3×. Az áll és az orr közötti terület bőrére nyitott tenyérrel vidd fel. Ezután ütögesd be az orcákra, majd ismét az álladra. Ismételd meg 3-szor. Végül öblítsd le vízzel és töröld le óvatosan egy törülközővel. 
A testeden: vidd fel a nedves bőrre, masszírozd be és öblítse le.


Összetétel

AQUA / VÍZ ● GLICERIN ● NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT ● PEG-200 HIDROGÉNEZETT GLICERIL-PALMÁT ● KÓKUSZ-BETAIN ● POLISZORBÁT 20 ● CITROMSAV ● PEG-7 GLICERIL-KOKOZÁT ● NIACINAMID ● BIXA ORELLANA MAGKIVONAT ● BUTYROSPERMUM PARKII VAJ / SHEA VAJ ● COCAMIDE MEA ● GLIKOL-DISZTEARÁT ● NÁTRIUM-KLORID ● NÁTRIUM-HIDROXID ● MANNÓZ ● DINÁTRIUM-EDTA ● VITREOSCILLA FERMENT ● MALTODEXTRIN ● POLIKVATERNIUM-11 ● AKRILÁT KOPOLIMER ● NÁTRIUM-BENZOÁT ● PARFÜM / ILLATANYAG ●

Paraméterek

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Típus

Termék típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Bőrnyugtató, Tisztító, Pattanásokra

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 400 ml

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Űrtartalom

Űrtartalom 390 ml
Kód:  KSPL3824
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3337875777773

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05