Oldal frissítése

LA ROCHE-POSAY Effaclar AI 15 ml

3,9 7 értékelés
7 090 Ft

LA ROCHE-POSAY Effaclar AI 15 ml

LA ROCHE-POSAY Effaclar A.I.
 

Ez a lágy arcgél olyan zsíros bőrtípushoz ajánlott, amely hajlamos az akne kialakulására. Gyorsan és gyengéden kezeli az arc pórusait, és megnyugtatja a pirosságát. Mélyen kitisztítja a pórusokat, felgyorsítja az aknék gyógyulását és megakadályozza az aknék által okozott hegek megjelenését. A gél gazdag összetétele gyorsan eltávolítja a kiütéseket és az aknét, leküzdi a baktériumok terjedését, és egyedülálló módon hozzájárul az egészséges és tiszta bőrhöz. Kezelje a bőrét minőségi termékekkel, hogy egészséges és szép legyen!

Az egészséges, az egységes és a tökéletesen sima bőr számára

A gél gazdag összetétele hipoallergén összetevőket tartalmaz, amely nem tartalmaz parabéneket, nem irritálja a bőrt és nem tömíti el a bőr pórusait az alkalmazása során. A gél hosszantartó hatást fejt ki, és megbízhatóan védi a bőrt a kipirosodás ellen és az aknék utáni hegek megjelenésétől. A terméknek gyulladásgátló hatása van, amely megbízhatóan nyugtatja a bőrt. Vásárolja meg ezt a gélt, amely tökéletesen kisimítja és ragyogóvá teszi a bőrét!

Alkalmazás:
Alkalmazza helyileg a tiszta arcbőrre ott, ahol aknék fordulnak elő. Használja bármikor az aktuális igényeinek megfelelően.
 

A gél tulajdonságai

  • Az aknék helyi kezelésére szolgál
  • Megnyugtatja a bőrpírt és mélyen kitisztítja a pórusokat
  • Megszünteti a kiütéseket és az aknékat
  • Hozzájárul az egészséges és szép bőrhöz
  • Hipoallergén összetételű
  • Gyulladáscsökkentő hatása van
  • Megakadályozza az aknék által okozott hegek kialakulását
  • Hidratálja és regenerálja a bőrt

Összetevők: 
Aqua/waterCyclohexasiloxaneIsononyl isononanoatePropylene glycolIsohexadecaneNiacinamidePEG-100 stearateGlyceryl stearateCetyl alcoholMagnesium aluminum silicateCarbomerSodium hydroxideCapryloyl glycineCapryloyl salicylic acidCitric acidXanthan gumAcrylates copolymerSalicylic acidIodopropynyl butylcarbamateChlorhexidine digluconatePiroctone olamineParfum/fragrance

 

Összetétel

Aqua / water, cyclohexasiloxane, izononyl-izononononanoát, propylene glycol, izohexadecan, niacinamide, peg, 100 sztearát, glyceryl stearate, cetil-alkohol, argilla / magnézium-alumínium-szilikát, karbomer, sodium hydroxide, kaprilil-glicin, kaprilil-szalicilsav, citromsav, xantán gumi, akrilát kopolimer, salicylic acid, jodopropinil-butil-karbamát, klórhexidin-diglikonát, pirokton-olamin, parfüm/illat.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Típus

Termék típusa Krém

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Pattanásokra

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Problémás, Kevert

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Fajta

Kozmetikum típusa Bőr-

Csomagolás

Űrtartalom 15 ml
Tömeg 31 g

Alkalmazási terület

Használat Arc

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Tömeg

Tömeg 31 g (0,03 kg)

Típus

Típus Uniszex
Kód:  KSPL1955
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3337875609593

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15