Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ĽORÉAL PARIS Perfect Slim Super Liner Intenzív fekete

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ĽORÉAL PARIS Perfect Slim Super Liner Intenzív fekete

A Perfect Slim Intense szemceruzát olyan nőknek tervezték, akik szeretik kiemelni szemüket. A mindössze 0,4 mm-es heggyel tökéletes vonalat rajzolat. A folyékony szemhéjtussal könnyen kihúzhatja szemét, és az intenzív fekete szín tökéletesen kiemeli szemeit. A festék nem irritálja a szemet, és hosszan tart. Húzza ki szemeit, és legyen Ön is ellenállhatatlanul vonzó. A szemceruzával könnyen egyedien gyönyörűvé varázsolhatja szemeit!

Jellemzők:

  • Kiemeli a szemet
  • 0.4 mm-es hegy
  • Folyékony szemhéjtus
  • Intenzív fekete szín
  • Könnyen pontos vonalat húzhat vele
  • Hosszan tart

Használat:

Húzza ki szemeit a vékony hegy segítségével.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Fix
Kód:  KSDE0762
Termékszám:  3600522059592

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15