Oldal frissítése

ĽORÉAL ELSEVE Color Vive

5 8 értékelés
2 290 Ft

ĽORÉAL ELSEVE Color Vive

A L'ORÉAL ELSEVE Color Vive samponját kifejezetten a festett és színezett haj ápolására fejlesztették ki. Új, továbbfejlesztett összetételét egy különleges elixírrel gazdagították, amely megőrzi a színeket és segít kiemelni a haj fényerejét. Ezenkívül a hajszálakat intenzíven, már a gyökerektől táplálja. UVA és UVB szűrői védik a hajat a nap káros hatásaival szemben, ezzel is meghosszabbítva a színhatást. Az eredmény egy egészségesen fényes, intenzív és ragyogó hajszín. Adja meg hajának a legjobb ápolást szilikonos összetevők nélkül!

.

Részletesebb leírás
festett vagy melírozott hajra

Hatóanyagai:
elixírrel a hajszín megőrzéséért
UVA / UVB szűrők

Hatások:
fényes haj
intenzív színhatás
táplálja a hajat

Kiszerelés:
400 ml-es

Alkalmazás:
Vigye fel a nedves hajra, gyengéden masszírozza be, majd öblítse le alaposan.
Összetevők:

Water, Sodium laureth sulfate, Dimethicone, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Cocamide mipa, Tocopherol, Sodium benzoate, Sodium cocoate Sodium hydroxide Ethylhexyl methoxycinnamate Salicylic acid Poly (linseed oil) 4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha isomethyl ionone, Carbomer, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Methyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Parfum / fragrance

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS094
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600520809175

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10