Oldal frissítése

KYBOE FS.48-003

Kiegészítők a termékhez

KYBOE FS.48-003

Egy gyönyörű és stílusos karóra, amely értékes kiegészítője a divatos, mindennapi viseletnek. Az órák hasznossága a mindennapi életben közismert, ezenfelül sport mellett és főként a vízi sportok rajongóinak számára hasznos. A gyártó által készített karóra vízállósági minősítése eléri 10 ATM-et, így biztonságosan úszhatsz és merülhetsz is vele. 

Legfontosabb jellemzők

  • Domináns óralap
  • Rozsdamentes acél órakeret
  • Szilikon szíj
  • LED-es háttérvilágítás
  • Miyota Citizen Quartz
  • 10 ATM vízállóság

Minőség és elegancia

Az óra legdominánsabb eleme a masszív és tartós ezüst színű órakeret és a szilikon szíj narancssárga színben acél elemekkel. A rozsdamentes acélból készült keret feldonja a karóra stílusát. Az elismert és  megbízható Miyota Citizen Quartz elem felelős az óra mozgásáért. Rendelkezik LED-es világítással, illetve foszforeszkáló elemeket is tartalmaz a mutatója. 

A nagyobb jobb

A KYBOE karórák főismérve elsősorban a hatalmas méretük, mivel az órakereteik maximális 55 mm-esek. Ezt megerősíti a jelszavuk: "Bigger is better", azaz a nagyobb jobb. Egy másik főjellemzője az óráiknak a széles színválaszték (szíjaknál is).

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Rendeltetés

Típus Uniszex

Szíj

Szíj anyaga Szilikon

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7454
Termékszám:  FS.48-003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20