Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml

5 1 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1 csomag 3 790 Ft/csomag
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több csomag 3 440 Ft/csomag

KOCOSTAR Foot Peeling Pack 40 ml

Ne felejts el vigyázni lábad bőrére, hiszen ugyanolyan gondoskodásra van szüksége, mint a test többi részének. A KOCOSTAR Foot Peeling jól megérdemelt regenerálást nyújt, amelyet a koreai Kocostar márka készít, ugyanolyan gondoskodást nyújtva, mint a legfényűzőbb szalonokban. A Kocostar peeling értékes természetes anyagokat tartalmaz, amelyek hatékonyan biztosítják a repedezett bőr ápolását, vagy épp a tyúkszem eltávolítását, valamint egy új bőrréteg létrehozását. A KOCOSTAR Foot Peeling használata reszelés nélkül is sima  bőrt eredményez. A Foot Peeling kialakítása a zoknira hasonlít, ennek köszönhetően használata nagyon egyszerű. Csak fel kell venned a lábadra. Használat után a bőr puha, rugalmas, a feszült lábak pedig frissek és nyugodtak lesznek. Add meg lábaid számára a jól megérdemelt gondoskodást a Kocostar Foot Peeling segítségével.

A KOCOSTAR Foot Peeling láb peeling legfőbb jellemzői

  • A KOCOSTARFoot Peeling kiválóan alkalmas a száraz és repedt lábak bőrének ápolására
  • A KOCOSTAR maszk hatékonyan biztosítja a repedezett bőr ápolását és a tyúkszem lágyítását valamint eltávolítását
  • Sima bőrt eredményez reszelés nélkül
  • Alkalmazása nagyon egyszerű a zokniszerű kialakításnak köszönhetően, amelyeket csupán fel kell venni a lábra

Használat:
Távolítsd el a lábmaszkot a csomagolásból és helyezd a lábadra. Rögzítsd a bokánál a mellékelt pántok segítségével. Hagyd 90 percig hatni, majd alaposan öblítsd le meleg vízzel.

Összetétel:
Water, Alcohol Denat., Lactic Acid, Glycolic Acid, Glycerin, Sodium Lactate, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Buddleja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Royal Jelly Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, Mentha Rotundifolia Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Fragrance


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml

Terméktípus

Terméktípus Lábradír
Kód:  NOH112
Termékszám:  8809328320195

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05