Oldal frissítése

Kneipp Relaxing Lavender 500 g

4,9 255 értékelés
2 990 Ft

Kneipp Relaxing Lavender 500 g

Kneipp fürdősó

Kényeztesd magad egy nyugtató és regeneráló fürdővel a Kneipp fürdősó segítségével! Természetes ásványi anyagokban gazdag, ennek köszönhetően a fürdősó relaxáló hatással bír, oldja az izomfeszültséget és regenerálja a bőrt, így különösen ajánlott ekcéma kezelésére. Ápolja, puhítja és frissíti a finom és érzékeny bőrt. A KNEIPP fürdősó kellemes illata nyugtatja az egész testet, és harmóniát biztosít. Imádni fogod az ellazító, sós fürdőt, hiszen utána a pihentető álom is garantált.

KNEIPP fürdősó

A fürdősók segítenek

Sok évszázaddal ezelőtt az egyiptomiak a fürdősót csodaszerként használták. A fürdősók nyugtatják és harmonizálják az érzékeket, oldják az idegi feszültséget, regenerálják és puhítják a bőrt. Az izomfáradtság vagy a test általános fáradtsága után nélkülözhetetlen relaxációs elem, újra feltölti energiával a szervezetet. Fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt a fürdősót számos bőrbetegség kiegészítő kezelésére is használják. Hagyd magad elvarázsolni a Kneipp fürdősó csodálatos illatától, amely jótékony hatással van a testre, a bőrre és a hajra!

KNEIPP fürdősó

Kneipp fürdősó ideális pH-val

A Kneipp fürdősók NaCI nátrium-kloridot (só) tartalmaznak, amely a folyadékban feloldva növeli az oldat pH-értékét = azaz lúgos oldatot képeznek. A tengervíz pH-ja lúgos, körülbelül 8,1, a Holt-tenger vize pedig 8,7 körül van. A Kneipp fürdősók különböző illóolajokat, gyógynövénykivonatokat és esetleg nátrium-metil (nátriumsót) is tartalmaznak - ez utóbbi érzékeny bőrre alkalmas, gyengéd tenzid, amely a folyadékban feloldódva emeli a pH-t is. Bár a keletkező pH nagyban függ attól, hogy mennyi só került az oldatba, a kapott fürdő mindig többé-kevésbé lúgos lesz.

KNEIPP fürdősó

A KNEIPP Levendula álom fürdősó legfontosabb jellemzői

  • Természetes só a Luisenhall termálforrásból - Európa egyetlen megmaradt sóbányájából
  • Növényi eredetű hatóanyagok
  • Levendula illóolaj-kivonat
  • Bőrbarát, bőrgyógyászati vizsgálatokkal bizonyítva
  • Tartósítószerek nélkül, amelyek pl. allergiát okozhatnak
  • Nem tartalmaz paraffint, szilikont és ásványi olajat - ezek az anyagok negatív hatást gyakorolnak a környezetre
  • A természettudományok területén dolgozó tudósok fejlesztették ki
  • Nem tesztelték állatokon 
  • A Kneipp támogatja a fenntartható fejlődést
  • Levendula - hatékonyan nyugtatja az irritált bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, táplálja és erősíti a bőr természetes védekezőképességét, nyugtat és ellazít

Használata

Öntsd a sót a meleg vízbe, és alaposan oldd fel. Élvezd a fürdőt és pihenj. A víz hőmérséklete 36-38°C körül legyen, és a fürdő max. 15-20 percig tartson. Fürdés után ne töröld  meg a bőröd törölközővel, szárítsd meg gyengéden, és pihenj 30 percig. A só nem színezi el a kádat.

A Kneipp fürdősó összetevői

Sodium Chloride, Polysorbate 20, Linalool,Parfum (Fragrance), Lavandula Angustifolia (Levandule) Oil, Lavandula Hybrida Oil
Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Lavandula Latifolia (Lavender) Oil, Lavandula HybridaExtract, Camphor, Limonene, Sodium Carbonate, SodiumMethyl Oleoyl Taurate, Aqua(Voda), Tocopherol, CI 28440


Összetétel

Nátrium-klorid, Poliszorbát 20, Linalool, Parfüm (illat), Lavandula Angustifolia (levendula) olaj, Lavandula Hybrida olaj, Lavandula Angustifolia (levendula) kivonat, Lavandula Latifolia (levendula) olaj, Carhordium Hybrida, nátriumsó-kivonat, Camphorida Sodbonate, Metil-oleoil-taurát, víz (víz), tokoferol, CI 28440.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)

Terméktípus

Terméktípus Fürdősó

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Nyugtató
Specifikáció Vegán
Kozmetikum sorozat Levendulás

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  KSU005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233154329
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20