Oldal frissítése

KNEIPP Cold Season Eucalyptus 500 g

4,9 254 értékelés
2 990 Ft

KNEIPP Cold Season Eucalyptus 500 g

KNEIPP Eukalyptus fürdősó
 

A Kneipp márka megfázás esetén ajánlott fürdősója természetes eukaliptusz olajat tartalmaz, mely egyedülálló módon regenerálja a testet és az elmét, hatékonyan tisztítja a légutakat megfázás esetén. A relaxáló fürdő kényezteti tested, gondoskodik bőröd táplálásáról, nyugtat és hidratál. Tökéletesen megtisztítja a légutakat és kiűzi elmédből a nyomasztó, stresszes gondolatokat, és a kikapcsolódás csodálatos érzését nyújtja. Élvezd a kellemes fürdőt, mely kényesztet és megvéd a megfázás tüneteitől.

A természetes készítmény puhává varázsolja a bőrt, visszaadja rugalmasságát és erősíti természetes mechanizmusát. Egyedülálló módon gondoskodik a test ellazításáról és megnyugtatásáról. Ideális egy esti, pihentető fürdőzésre, így garantáltan pihentető lesz az éjszaka. Kényeztesd bőröd egy csodás fürdővel és élvezd a természetes összetevők nyugtató hatását!

Hatóanyagai:

  • Thermal só – hagyományos módon, lepárlási eljárással bányásszák több, mint 250 millió éves németországi sóbányában. A sót nem kezelik kémia folyamatokkal sem ipari feldolgozáson nem megy keresztül, így a só tiszta és természetes marad. A sókristályok sepciális szerkezetük miatt vízben könnyen oldódnak, és segítik a természetes olajok felszívódását.
  • Eucalyptus - hatékonyan nyugtatja az irritált légutakat és enyhíti a megfázás tüneteit, gyulladáscsökkentő hatású, táplálja és erősíti a bőr természetes védekező mechanizmusát.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Öntsük sót a meleg vízbe, és hagyjuk alaposan feloldódni, majd vegyünk egy kellemes, pihentető fürdőt. A víz hőmérsklete kb 36-38 ° C legyen, és kb 15-20 percet töltsünk a fürdővízben. Fürdést követően egy törölközővel finoman itassuk fel bőrünkről a vizet, nem dörzsöljük bőrünket.
Kiszerelés:
500 g

A Társaságról

A Kneipp 1891 óta működő, nagy hagyományokkal rendelkező német cég, amely természetes kozmetikumok és étrend-kiegészítők készítésére és forgalmazására specializálódott - 100%-ban növényi vagy növényi eredetű alapanyagokból. Az alapító a német Sebastian Kneipp pap volt, akinek holisztikus gondolkodása még ma is áttörésnek számít a természetes gyógyításban és megelőzésben. A Kneipp egészséges életmódfilozófiája magában foglalja a víz, gyógynövények, táplálkozás, mozgás és mentális egyensúly életünkben betöltött szerepét.

 

Összetétel

Sodium Chloride, Eucalyptus Globulus levélolaj, Nátrium-metil-oleoil-turát, Sodium Carbonate, Polysorbate 20, Limonene, Aqua Water, CI 10020.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum, Vegán kozmetikum

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)

Terméktípus

Terméktípus Fürdősó

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Szabaddá teszi a légutakat, Izomlazító, Nyugtató
Specifikáció Vegán
Kozmetikum sorozat Eukaliptuszos

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Sodium Chloride, Eucalyptus Globulus levélolaj, Nátrium-metil-oleoil-turát, Sodium Carbonate, Polysorbate 20, Limonene, Aqua Water, CI 10020. '>
Kód:  KSU003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008233154299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10