Oldal frissítése

KNEIPP Boldogság masszázsolaj 100 ml

4,8 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KNEIPP Boldogság masszázsolaj 100 ml

KNEIPP Olej Staré dobré časy

A vörös mákkal és kenderrel készült masszázsolaj regenerálja a bőrt és visszaállítja természetes, védelmező zsírrétegét. Az olaj egyedülállóan gondoskodik a bőr hidratálásáról, nyugtatja és puhítja a bőrt. A masszázsolaj tiszta növényi olajakat és illóolajakat tartalmaz, amelyek a masszázs során felszabaduló hőnek köszönhetően a masszázs során mélyen beszívódnak a bőrbe. A masszázsolaj könnyedén kenhető a bőrön és gyorsan beszívódik, ezzel hozzájárulva a hosszantartó és kellemesen pihentető masszázshoz. Élvezd a természetes masszázsolaj segítségével a pihentető masszázst!

A legkiválóbb növényi olajok természetesen hidratálják a bőrt, a masszázs után pedig a bőr rugalmasabb és ellenállóbb lesz. A relaxáló olaj az egész szervezetre jótékony hatással van. Ellazítja az izmokat, és ennek következtében az egész testet és lelket. A masszázs jótékony hatásai közé tartozik, hogy pozitívan hat az immunrendszerre, vérkeringésre, oldja az izmokban felgyülemlett feszültséget, eltávolítja a puffadásokat és általánosságban is segíti a szervezet természetes funkcióit. A kellemesen relaxáló masszázs jótékony hatással van az alvásra, megszünteti a fáradtságot és a stresszt. Kényeztesd bőröd egy relaxáló masszázzsal, amely megnyugtatja testedet és lelkedet egyaránt, és életörömöt szolgáltat!
Aktív hatóanyagai:

  • Vörös mák olaj - puhítja és hidratálja a bőrt, ezzel táplálva azt, tökéletesen megnyugtatja a bőrt és helyreállítja rugalmasságát.
  • Kenderolaj - hatékonyan segít a bőrirritáción, gyulladásgátló hatása van, táplálja a bőrt és erősíti természetes védekező funkcióit.
  • Napraforgóolaj - hatékonyan táplálja a bőrt és véd a külső káros hatásokkal szemben, erősíti és regenerálja a bőrt. 

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazása:
A terméked vidd fel bőrödre és masszírozd bele.
Tartalma:
100 ml

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Tulajdonságok

Hatás Masszírozó

Jellemzők

Jellemzők Masszázs
Kód:  TM003
Termékszám:  4008233119823
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05