Oldal frissítése

KLORANE Hajbalzsam BIO cupuaçuval 200 ml

Leárazás -30 %
3 420 Ft 4 890 Ft

KLORANE Hajbalzsam BIO cupuaçuval 200 ml

Száraz és sérült hajad segítségért kiált? A 96%-ban természetes alapanyagokból készült Klorane balzsam biztosítja a hajszálak számára a legjobb gondoskodást. Az egyedülálló receptúra organikus cupuaçu vajjal mélyen táplál és a hajszálak teljes hosszában regenerál. Segítségével a hajad vakítóan fényes, rugalmas és ellenálló lesz. A balzsam a hullámos és göndör hajat is képes megszelídíteni. Alkalmazása után tincseid könnyedén fésülhetőek lesznek. A Klorane bio cupuaçu hajbalzsamnak köszönhetően a frizurád végre puha és életerős lesz. 

A KLORANE Hajbalzsam BIO cupuaçuval főbb jellemzői

  • Ideális száraz, sérült és törékeny hajra
  • A Klorane balzsam 96%-ban természetes alapanyagokból készült
  • Bio cupuaçu vajjal
  • Mélyen táplál, a teljes hosszában regenerálja a hajat
  • A hajat káprázatosan fényessé, rugalmassá és ellenállóvá teszi
  • A balzsam képes megszelídíteni a hullámos és göndör hajat, amely így könnyedén fésülhetővé válik
  • A Klorane bio cupuaçu hajbalzsamnak köszönhetően végre puha lesz a frizurád

Alkalmazás: 
Vidd fel a balzsamot nedves hajra, és hagyd hatni két-három percig. Ezután alaposan öblítsd le. Ha nagyon száraz a hajad, akkor használd a balzsamot samponként. 

Összetétel: 
Water (Aqua), Glycol Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil (Cocos Nucifera Oil), Behenamidopropyl Dimethylamine, Cetearyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, 1,2-Hexanediol, Benzoic Acid, Caramel, Cetearyl Glucoside, Fragrance (Parfum), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Lactic Acid, Tocopherol


Összetétel

WATER (AQUA)*. GLYCOL PALMITATE*. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE*. COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL (COCOS NUCIFERA OIL)*. BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE*. CETEARYL ALCOHOL*. BEHENYL ALCOHOL*. GLYCERIN*. DICAPRYLYL CARBONATE*. BETAINE*. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. 1,2-HEXANEDIOL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL*. BENZOIC ACID. CARAMEL*. CETEARYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. LACTIC ACID*

Paraméterek

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Típus

Termék típus Balzsam

Fajta

Kozmetikum típusa Haj

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 1 db
Űrtartalom 200 ml

Alkalmazási terület

Használat Fejbőr

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KSVL5042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3282770144659

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20