Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain 250 ml

4,7 14 értékelés
Szuper ár
9 990 Ft

KÉRASTASE Resistance Volumifique Bain 250 ml

Kérastase Resistance Volumifique Bain sampon olyan kozmetikai készítmény, amelyet vékony szálú és elvékonyodott haj mosására fejlesztettek ki. A hajat volumenessé teszi anélkül, hogy elnehezítené, és erősíti a hajszálak belső szerkezetét. Már az első használat után láthatóan terjedelmesebb, érezhetően könnyebb, és közvetlenül a hajtőtől indulva puhább lesz a haj. A sampon finom, diszkrét illatával kellemes tevékenységgé teszi a hajmosást.
A Volumifique termékcsaládot az elvékonyodásra hajlamos haj szükségletei szerint tervezték. Gazdag összetételének köszönhetően ez a sampon nemcsak alaposan megtisztítja a hajat, hanem mélyre hatóan táplálja és hidratálja is, valamint antisztatikus hatású. Rendszeres használatával láthatóan erősebb, rugalmasabb és ragyogóbb lesz a hajad. Kényeztesd hajadat egy minőségi samponnal, hogy egészséges és szép legyen!
Hajtípus:
Vékony szálú és elvékonyodott hajra.
Alkalmazás:
Vidd fel nedves hajadra, óvatosan dörzsöld be, majd alaposan öblítsd le.
Térfogat:
250 ml

Összetevők:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Laureth-5 Carboxylic Acid, Disodium Cocoamidopropionate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, Sodium Laureth-8 Sulfate, Cocamide MIPA, Hexylene Glycol, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Methylparaben, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Carbomer, Magnesium Oleth Sulfate, Polyquaternium-7, Methylparaben, Quaternium-87, 2-Oleamido-1,3, Octadecanediol, Fragrance (Parfum)

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Résistance

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Szalicilsavas, Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Regeneráló hatás, Mélytisztítás, Antisztatikus

Haj típusa

Haj típusa Finom szálú, Sérült

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL2025
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474636397891

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20