Oldal frissítése

KÉRASTASE Resistance Fibre Architecte, 30 ml

4,0 1 értékelés

KÉRASTASE Resistance Fibre Architecte, 30 ml

A KÉRASTASE Resistance Fiber Architecte egy luxuskategóriás hajvégápoló szérum, amely erősíti és lezárja a hajvégeket. A termék minden hajtípusra alkalmas. Ez az egyedülálló szérum mélyen táplálja és hidratálja a hajvégeket, megelőzi azok töredezettségét és szétválását, és gyengéd ápolást biztosít a számukra. Kisimítja és lezárja a hajszálak felületét, helyreállítja a sérült hajszálak szerkezetét, és védelmet nyújt a haj számára a káros külső hatásokkal szemben.
Aktív hatóanyagok:
A Cylane3-Cement Komplex, Intra-Cylane + Pro-Keratin + Keramid tartalmával újjáépíti a sérült haj szerkezetét, feltölti és megerősíti a hajszálakat.
Használata:
Alkalmazd nedves hajon, gyengéden masszírozd a hajvégekbe.
Hatások:  
Az eredmény erősebb, felfrissült, puha, sima és fényes, töredezettségmentes hajvégek.
Jellemzők:  
A termék minden hajtípusra alkalmas. 
Űrtartalom: 30 ml
Összetevők:
Water, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Alcohol Denat, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aminopropyl Triethoxysilane, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Arginine, Glutamic Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Serine Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene, Citronellol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, CI 19140 / Yellow 5, CI 42090 / Blue 1, Fragrance
 

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Regeneráló hatás
Kód:  KSVL1347
Termékszám:  3474630382459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10