Oldal frissítése

KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique 250 ml

5 3 értékelés

KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique 250 ml

A KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique 250 ml-es sampon egy kiváló minőségű készítmény, amely a színes és melírozott haj számára alkalmas. Hosszú távon védi a festett haj színét, ami akár 40 napot is jelenthet. Kíméletesen megtisztítja a hajat, és alaposan eltávolítja a szennyeződéseket. Megfelelően táplálja, és helyreállítja a fényét, selymes puhaságát és rugalmasságát. Az összetétele E-vitaminnal és UV szűrővel van dúsítva, amelyek védik a hajat a külső káros hatásokkal és a napsugarakkal szemben. A termék nem tartalmaz parabéneket. Kényeztesd a hajad luxus minőségű gondoskodással, és hosszabbítsd meg a hajszíned élettartamát a KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique samponnal! 


Hatóanyagai:

  • A cink-glükonát zárolja a színes pigmenteket a hajszál belsejében, és így csökkenti a hajszín fakulását mosás közben. 
  • Az E-vitamin kiemelkedik erős antioxidáns tulajdonságaival, és védi a hajat a külső káros hatásokkal szemben. 
  • Az UV szűrő védi a hajat a napsugarak okozta károsodástól.

Hatások:
A KÉRASTASE Reflection Bain Chromatique sampon hatékonyan megakadályozza a hajszín kifakulását. A termék használatának eredménye a ragyogóan fényes haj, amely rugalmas és selymesen puha, valamint sima textúrával rendelkezik. Emellett a haj tökéletesen tiszta és táplált lesz.
Alkalmazás:
Vigyél fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajadra, és finom körkörös mozdulatokkal masszírozd bele, amíg hab nem képződik. Ezután alaposan öblítsd le, és szükség esetén ismételd meg.
Hajtípus:
A termék a festett és melírozott hajhoz alkalmas.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL3330
Termékszám:  3474636494668

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15