Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

KÉRASTASE Reflection Chroma Riche Bain 250 ml

5 2 értékelés

KÉRASTASE Reflection Chroma Riche Bain 250 ml

A Kérastase Reflection Chroma Riche Bain intenzív sampon, amelyet kifejezetten festett és melírozott hajra fejlesztettek ki. Intenzíven táplálja és ápolja a festett hajat, megakadályozza a töredezést, és visszaállítja a ragyogását. Az eredmény lágy és természetesen egészséges hajkorona.
Hatóanyagai: 
Az Aqua-Ionic technológia UV szűrővel és E-vitamin-kivonattal ellátott védőfóliát hoz létre a hajszál felületén, amely megakadályozza a szabad gyökök képződését és fenntartja a hajszín fényét, valamint telítettségét.  
Hatása: 
Az eredmény sima, csillogó, rugalmas és puha haj, amely tökéletesen hidratált és táplált lesz.
Specifikációk: 
A termék melírozott és festett hajra alkalmas.
Obsah: 250 ml
Összetevők:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Amodimethicone, Laureth 5-Carboxylic Acid, Cocamide Mipa, Polyquaternium 10, PPG-5-Ceteth-20, Sodium Benzoate, Sodium Methylparaben, PEG 55 Propylene Glycol Oleate, Propylene Glycol, Salicylid acid, Ethylparaben, Tocopheryl Acetete, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Butylphenyl, Methylpropional, Linanool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Methyl cocoate, Geraniol, Sodium Cocoate, CI17200 / Red 33, Parfum/Fragance, C28697/1

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hidratáló hatás, Finom hajat biztosít, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KSVL0045
Termékszám:  3474630152519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05