Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 2 Irisome 250 ml

5 1 értékelés
11 490 Ft

KÉRASTASE Nutritive Bain Satin 2 Irisome 250 ml

A Kérastase Irisome  Nutritive Bain Satin 2 sampon egy olyan hajápolási termék, amely tisztítja, ápolja és tökéletesen hidratálja a hajad. Ez a különleges sampon a száraz és érzékeny haj tisztítására és táplálására alkalmas. A sampon gazdag összetétele biztosítja, hogy a hajad táplált és fényes, gyönyörűen puha, rugalmas és tökéletesen kifinomult legyen. A haját egy jó termékkel, hogy egészséges és szép legyen!

Ezt a könnyű és nagyon tápláló gondozást az Irisome Complex biztosítja, amely serkenti a hajat, táplálékot és energiát szállít a gyökerektől a végekig. Tartalmaz egy rizóma nevű kivonatot is, amely védi a hajat az oxidációtól, amely a haj túlzott kiszáradásáért felelős. A sampon gazdag összetétele természetes összetevőkből áll. Többek között tartalmaz antidotumokat, amelyek kompenzálják a tápanyagok hiányát, és fontos szerepet játszanak a hajszálak tápanyagellátásában és puhaságuk megőrzésében. Egy másik fontos összetevői a lipidek, amelyek megvédik a hajszálakat a szárítás okozta káros hatásoktól. Mindezek az anyagok táplálják és hidratálják a hajat, biztosítják a szükséges táplálékot és védik a hajszálakat a szárítás során. Kezeld a hajad óvatosan minden alkalommal, amikor megmosod!

Hatóanyagok:

  • Az Irisome Complex egy rizomi nevű kivonatot tartalmaz, amely védi a hajat az oxidációtól.
  • A prodity kompenzálja a táplálék hiányát, és fontos szerepet játszik a haj táplálásában és puhaságának a megőrzésében.
  • A lipidek megvédik a hajszálakat a szárítás és a hajszál felszínén való leterheltség ellen, hogy fokozzák a természetes védelmet.
  • A glükózok stimulálják a hajat, táplálékot és energiát biztosítanak egészen a gyökerektől.

Haj típus:

Normál, enyhén száraz hajra.

Használat:
Óvatosan masszírozd be a nedves hajba. Az öblítéskor fokozatosan és enyhén használj kis mennyiségű meleg vizet. Alaposan öblítse le. Szükség szerint ismételje meg az alkalmazást.

Térfogat:

250 ml

Összetétel:

Nátrium-lauril-szulfát, nátrium-klorid, dimetikon, dinátrium-cocoamphodiacetate, ciklodextrin, glicerin, PPG5-Ceteth-20, nátrium-benzoát, nátrium-metilparaben, cocamid Mipa, izosztearil neopentanoát, szalicilsav, guar hidroxipropil-trícium-klorid, karbomer, Búzaprotein, linalool, limonén, gliceril-linoleát, glicerin-oleát, pórsáfrány-glükóz, butil-fenil-metil-propionát, metilkókát, nátrium-kokacs, glicerin-linoleát, nátriumhidroxid, citromsav, parfüm /

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL1890
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630564817

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15