Oldal frissítése

Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Irisome 1000 ml-

28 590 Ft

Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Irisome 1000 ml-

A Kerastase Nutritive Bain Satin 2 Irisome tápláló sampont, amely most egy literes Maxi kiszerelésben érhető el, egy kiváló minőségű termék száraz és érzékeny hajra. Az extra tápláló formula biztosítja a haj számára legfontosabb tápanyagokat, amelyek a hajhagymáktól egészen a haj végéig segítenek az egészséges haj megőrzésében, miközben finoman tisztítja a hajat és minden szennyeződést eltávolít. Visszaállítja a haj természetes ragyogását, amely sima és rugalmas lesz, így könnyebben kezelhetővé válik. Kényeztesd a hajad a Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Irisome samponjával, hogy egészséges és csillogó legyen.

Hatóanyagok:

  • Az Irisome Complex a legeredményesebb tápláló komplexum a haj számára, melyet valaha fejlesztettek ki
  • A glucidokat, antidotumokat és lipideket tartalmazó Nutritive Gluco-Active rekonstruálja a haj táplálék-egyensúlyát, és megvédi a hajszálakat a kiszáradástól
  • Az iris gyökerének kivonatát megújuló és antioxidáns hatása különbözteti meg, amely kedvező hatást gyakorol a száraz és töredezett hajra

Hatások:

A sampon alkalmazásának eredménye a fényes, sima és bársonyos és sima haj, amely könnyebben kezelhető. Az eredmény a tökéletesen tiszta és egészséges haj.

Használat:

Kis mennyiségű sampont használj a nedves hajon, finoman masszírozd be gyengéd körkörös mozdulatokkal, hogy habot hozz létre. Ezután alaposan öblítsd le a sampont, és szükség esetén ismételd meg.

Hajtípus:

A termék alkalmas száraz és érzékeny hajra.

 

Összetétel

AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, DIMETHICONE, SODIUM CHLORIDE, CYCLODEXTRIN, PPG-5-CETETH-20, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, POLIKVATERNIUM-6, CARBOMER, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BUTYLENE GLYCOL, LINALOOL, LIMONENE, GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL OLEATE, SÁFRÁNYVIRÁG-GLÜKOZID, CITRONELLOL, PHENOXYETHANOL, IRIS FLORENTINA GYÖKÉR KIVONAT, GLYCERYL LINOLENATE, TOKOFEROL, BHT, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, PARFÜM / ILLAT (F. I. . C214883/1).

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Kérastase
Modellsorozat Nutritive

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Proteinekkel

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 1 000 ml

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon

Típus

Termék típus Sampon
Kód:  KSVL3334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630564893

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15