Oldal frissítése

KÉRASTASE Densifique Scalp Treatment Massage 30 x 6 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Densifique Scalp Treatment Massage 30 x 6 ml

A Kérastase Densifique Scalp Treatment Massage hajápoló egy egyedülálló termék, amely helyreállítja a hajadat és láthatóan fokozza dússágát. Az első látható eredmények már három hónapos használat után megmutatkoznak! A hajszálak élettartama különböző fázisokból áll, amelyek újra és újra ismétlődnek. A hajszál kinő, kihullik, majd újból növekedésbe kezd a hajhagymákból. A legfejlettebb technológiának köszönhetően ez a hajkezelés képes az alvó hajhagymák stimulálására, hogy azok újra működésbe lépjenek. Ezáltal fokozza a növekedő hajszálak számát. A hajápoló termékben található vitaminok csökkentik a hajhullást és gyorsan visszaállítják a növekedő hajszálakat.

A termék alkalmas férfiak és nők számára egyaránt, kellemes az illata és egyáltalán nem zsírosítja a a hajat. A könnyű felvitel érdekében a terméket 30 különálló dózisra osztották, amely egy hónapos kezelésnek felel meg. Vidd fel a terméket frissen mosott törölközőszáraz hajra a különleges applikátor segítségével. A termék rendszeres használatával a hajad sűrű, selymes és ragyogóan fényes lesz. Kényeztesd magad csodálatos és dús hajkoronával!
Hatóanyagok:

  • Stemoxydine 5% molekula - hatást gyakorol a hajhagymákra, az alvó hajhagymák újra aktívak lesznek
  • Stílus polimerek - azonnali hatással van a hajra - dúsító hatás, erőt és formát kölcsönöz a hajnak
  • B3, B5 és B6 vitaminok - táplálják a hajat már a legelejétől, serkentik természetes növekedést

Hajtípus:
Hajhullás esetén.
Használat:
Az ampullát alkalmazd minden nap a száraz vagy törölközőszáraz hajra. Miután eltávolítottad az üvegcse felső részét, az applikátort könnyedén rögzítheted hozzá. Az applikátor enyhe nyomásával fokozatosan adagolhatod az üvegcse tartalmát a fejbőrödre. A terméket elölről hátrafelé haladva vidd fel. Masszírozd be a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal az ujjaddal a fejbőr stimulálásáért.
Térfogat:
30 x 6 ml
 


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 180 ml
Kód:  KSVL2273
Termékszám:  3474630530836

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20