Oldal frissítése

KATY PERRY Purr EdP 100 ml

4,8 20 értékelés
Leárazás -23 %
9 190 Ft 11 890 Ft

KATY PERRY Purr EdP 100 ml

A Katy Perry Purr parfüm egy forró, egzotikus, érzéki és eredeti tónusú illat. Ebben az egyedülálló, élénk illatban dominálnak az édes gyümölcsök, virágok és egy csipetnyi egzotikum. Ezt az illatot egyedi formatervezésű, lila macska alakú üvegcsébe zárták. Ahogy azt már a csomagolás is sugallja, az illata teljesen félreérthetetlen, érzéki és elegáns. Gazdag összetételének köszönhetően egyfajta luxusérzetet kölcsönöz viselőjének. Ez az illat leginkább olyan nők számára ajánlott, akik szeretik a robbanékony, eredeti és érzéki illatokat. Ez az egyedülálló illat segítségére lesz a férfiak megbabonázásában!

Keverednek benne a lédús őszibarack édes tónusai a piros alma frissítő akkordjaival, ezt egészíti ki a gardénia és a bambusz egyedi illata. A romantikus rózsa illata finoman összemosódik a lágy fréziával és a fehér jázmin erős aromájával. A vanília, ámbra és pézsma érzékiségével keveredik a kókusz, az orchidea és az egzotikus, meleg szantálfa. Ezek a tónusok adják az alapját ennek az egyedi illatnak. Burkolja bele magát ebbe a varázslatos illatba, és keltse fel mindenki figyelmét!

Összetétel:

Fej: gardénia, bambusz, őszibarack, piros alma

Szív: jázmin, frézia, rózsa

Alap: pézsma, szantálfa, ámbra, vanília, kókusz, orchidea

Térfogat:

100 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Jázmin, Kókusz, Musk (pézsma), Orchidea, Rózsa, Vanília
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFH503c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607349312459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15