Oldal frissítése

Karóra - Minnie

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Karóra - Minnie

A Disney animációs filmjeiből származó Minnie a TimeLife gyönyörű gyermekórája témájává vált. A film minden rajongója biztosan nagyon boldog lesz. Az idő és a dátum jól látható LCD kijelzőn. Az órák kiváló minőségű műanyagból készülnek, és segítenek a gyereknek megtanulni, hogyan ismerheti meg az időt és nélkülözheti az idő első alapötletét.

A boldog témák a gyerekeket egész nap kísérik, és ha a bajtársaikra bámulnak, egyszerűen kivetíthetik őket színes kivetítővel. Egyszerűen nyomja meg a gombot, és lapos felületre mutasson. Így a gyermeke képes akár négy képet is megjeleníteni az animációs film Mickey Mouse-ról.Hozd el a gyermekeidet egy órával, amely feltárja az idejét!


Paraméterek és specifikációk:
Funkció:

  • megjelenítési órák, percek, másodpercek
  • napi nézet
  • havi nézet
  • színes kivetítő funkciókat

Tápegység:
Gombelem LR41 (AG3)
Méretek:
23,5 x 3,2 cm
Ajánlott életkor:
3 év alatt

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  BR049
Termékszám:  8594166097117

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15