Oldal frissítése

KARL LAGERFELD Bois De Cedre EdT 50 ml

5 2 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
8 190 Ft

KARL LAGERFELD Bois De Cedre EdT 50 ml

Ha kedveled a kellemes férfi illatokat, akkor biztosan tetszeni fog a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette. A vadító KARL LAGERFELD férfi eau de toilette a nap bármely szakában önbizalmat ad. Alapillata tiszta, friss aromás illat, amely különösen az aktív, modern személyek figyelmét kelti fel, akiknek gyakran féktelen kalandokban van részük, ahol maximálisan feltöltődhetnek energiával. A fás jegyek keverékéből származó jellegzetes tónus fokozza az illatról alkotott első benyomást. Előnyei közé tartozik a melegség, a frissesség, a lágyság, ezen felül erős és tartós. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó KARL LAGERFELD eau de toilette-tel, amellyel felszínre törhet a valódi éned.

A kiváló KARL LAGERFELD Bois De Cedre EdT 50 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A megnyerő KARL LAGERFELD eau de Toilette zamatos férfi tónusokat tartalmaz
  • Az illat természetét alapvetően meghatározza a domináns aromás tónusok kombinációja
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, fás illatjegyek kombinációja
  • Az illatösszetevők közé tartozik a kellemes bergamott, cédrus és ibolya
  • Eredetét tekintve is kiemelkedő a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma 50 ml
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A méltán híres KARL LAGERFELD eau de toilette magával ragadó illattal rendelkezik

Fedezd fel a szépséget és az egyediséget a hétköznapokban a népszerű KARL LAGERFELD eau de toliette illatával. A hangsúlyos aromás elsődleges illatfajta és az esszenciális fás másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Miközben magával ragad a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos bergamott, cédrus és ibolya, kalandvágyat ébreszt benned. Származási helye Németország. Az itt előállított KARL LAGERFELD eau de toilette tele van energiával és érzékiséggel, amit bármilyen alkalomból megoszt veled. Az üveg űrtartalma 50 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Biztosan ragyogó leszel vele az első randin, romantikus vacsorán vagy egy partin.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Ibolya
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFC3116
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460107907
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05