Oldal frissítése

KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 50 ml

5 3 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
7 890 Ft

KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 50 ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor feltétlenül elnyeri tetszésed a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette. A macsós KARL LAGERFELD férfi eau de toilette mindenki csodálatát kivívja a nap során. A virágos tónusok egy varázslatos virágzó kertben kalauzolnak végig. A szerelem, a vágy és a szenvedély az erős érzelmek közé tartozik, amelyek ennek az egyedülálló parfümnek az üvegéből áradnak. A fás jegyek keverékéből származó jellegzetes tónus fokozza az illatról alkotott első benyomást. Alkalmazásával sikeresen kiemelheted az érett és merész személyiség-vonásokat. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó KARL LAGERFELD eau de toilette-tel, amely a személyiséged fontos része lesz.

Eau de Toilette KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 50 ml ...

A népszerű KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 50 ml főbb jellemzői

  • A felkapott KARL LAGERFELD eau de Toilette zamatos férfi tónusokat foglal magába
  • Az elődleges illatfajta a domináns virágos tónusok kombinációja
  • A fő összetevő mellett meghatározó komponens a másodlagos, fás illatjegyek keveréke
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Űrtartalma: 50 ml
  • Hagyd, hogy a magával ragadó illat kényeztessen Téged

A felkapott KARL LAGERFELD eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Javíts nagy mértékben a hangulatodon a népszerű KARL LAGERFELD eau de toliette illatával. A meghatározó virágos elsődleges illatfajta és a kiemelkedő fás másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Származási helye Franciaország. Az itt előállított KARL LAGERFELD eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Az üveg űrtartalma 50 ml. Az eau de toilette-et imádni fogod a mindennapok során és különleges alkalmakkor egyaránt. Biztosan sok felejthetetlen pillanatot szerezhetsz vele.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFA1126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460124874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20