Oldal frissítése

KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 100 ml

5 3 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
11 590 Ft

KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 100 ml

Ha imádod a kellemes férfi illatokat, akkor feltétlenül elnyeri tetszésed a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette. A vadító KARL LAGERFELD férfi eau de toilette tökéletesen kihangsúlyozza a férfiasságot és a stílusod. A virágos jegyek olyanok, mint a frissen szedett virágok simogatása. A mámorító illatot minden romantikus lélek, valamint a virágos rétek és a természet szerelmesei fogják értékelni. A fás jegyek lenyűgöző sorozata kifinomult, titokzatos és érzéki illatot alkot. Az érzékien friss illat az energia, a dinamizmus és az erő megtestesítője. Számolj le a kötöttségekkel a megkapó KARL LAGERFELD eau de toilette-tel, amely többet elárul a személyiségedről, mint amit valaha is el tudtál képzelni.

Eau de Toilette KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 100 ml ...

A népszerű KARL LAGERFELD Bois d'Ambre EdT 100 ml legfontosabb tulajdonságai

  • A megkapó KARL LAGERFELD eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket tartalmaz
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos tónusok kombinációja
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, fás illatjegyek keveréke
  • Az eleganciát és a pompát egyesíti a népszerű KARL LAGERFELD eau de toilette illat, amelynek származási helye Franciaország
  • Térfogata 100 ml
  • Ragadd meg a pillatatot ezzel a megkapó illattal

A méltán híres KARL LAGERFELD eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű KARL LAGERFELD eau de toliette illatával. A meghatározó virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális fás másodlagos illatfajta magával ragadnak a válogatott összetevők szokatlan kombinációjával. Származási helye Franciaország. Az itt készített KARL LAGERFELD eau de toilette támogatja az energia és az érzékiség természetes visszatérését. Térfogata: 100 ml. Az eau de toilette alkalmas mindennapi használatra, de különleges eseményeken is jó benyomást kelt. Remek kiegészítő lesz egy romantikus találkához vagy egy fontos üzleti vacsorához is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Franciaország

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA1125
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3386460124867
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20