Oldal frissítése

Just Cavalli R7253277002

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Just Cavalli R7253277002

Női órák Just Cavalli R7253277002elegáns analóg időmérő a kifinomult design és érdekes módon tervezték ciferníkemobdélníkového alakja. Az óra esetén készült bevonatú acél, és a pántot ugyanabból az anyagból, arany színű, amely tökéletesen illeszkedik a gyöngy telefonos részben berakásos kristályok. Ezek az igen ötletes karóra kérjük a felhasználók, akik inkább érdekes tervezési megoldások.


Az óra hajtásáról magas minőségű kvarc óraszerkezet és hajtott elemeket. Sőt, vízálló, mert biztonságosan használható a szabadban az eső, a nyáron a víz, vagy ott, ahol a többi órák anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg. Luxus rózsa arany színű szíj dallamot jól a ruhát.Get elegáns órák, amelyek nemcsak praktikus, hanem szép!
Műszaki adatok:
méretek:
34 x 27 mm
Típusa karóra:
mutató
Jellemzők:
idő
vízálló:
30m-ig vízálló - por- és nedvességálló
Case alakja:
négyzetesebb
anyaga:
Szíj: Acél - Aranyozott
Üveg: ásványi
Case: acél - aranyozott
meghajtó:
Quartz meghajtó Akkumulátor

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO3604
Termékszám:  R7253277002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20