Oldal frissítése

Just Cavalli R7253137502

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Just Cavalli R7253137502

Női órák Just Cavalli R7253137502elegáns analóg időmérő egy kifinomult design és érdekes tervezett tárcsát. Az óra esetén készült bevonatú acél, és a pántot ugyanabból az anyagból, arany színű, amely tökéletesen illeszkedik az arany számlap részben berakásos kristályok. Ezek az igen ötletes karóra kérjük a felhasználók, akik inkább érdekes tervezési megoldások.


Az óra hajtásáról magas minőségű kvarc óraszerkezet és hajtott elemeket. Sőt, vízálló, mert biztonságosan használható a szabadban az eső, a nyáron a víz, vagy ott, ahol a többi órák anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg. Luxus arany szíj dallamot jól a ruhát.Get elegáns órák, amelyek nemcsak praktikus, hanem szép!
Műszaki adatok:
méretek:
Átmérő: 34 mm
Típusa karóra:
mutató
Jellemzők:
idő
vízálló:
30m-ig vízálló - por- és nedvességálló
Case alakja:
kerek
anyaga:
Szíj: Acél - Aranyozott
Üveg: ásványi
Case: acél - aranyozott
meghajtó:
Quartz meghajtó Akkumulátor

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO3600
Termékszám:  R7253137502

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10