Oldal frissítése

Junkers 6684M-2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Junkers 6684M-2

Junkers 6684M-2 luxus férfi karóra Hugo Junkers modellsorozatból fekete-ezüst kivitelben biztosan örömet szerez a repülés, valamint a sportos órák minden rajongójának. Precíz design-jával, kiváló minőségű kidolgozásával és a számos remek funkciójával, minta dátumjelző, az ébresztőóra és a stopperóra, kelti fel a figyelmet. A stopperóra segítségével akár 12 órán át mérhetsz. A fekete színű, jól leolvasható számla ezüstszínű rozsdamentes acél házban ül. Az óra vonzó megjelenését egy ezüstszínű rozsdamentes acél szíj emeli ki.

A Junkers 6684M-2 férfi karóra fő jellemzői

  • Fekete-ezüst repülős, sportos karóra vonzó design-nal
  • A Junkers 6684M-2 férfikaróra kiváló minőségű, tartós anyagokból készült
  • Számos praktikus funkció - dátumjelző, stopperóra, ébresztőóra, lumineszcens elemek
  • Megbízható elemes kvarc óramű
  • Tartós ásványi üveg
  • Vízállóság: 10 ATM

Praktikus segítő és divatos kiegészítő

Az analóg óra 10 ATM, azaz 100 m-es vízállósággal büszkélkedhet, amelynek köszönhetően biztosan nem kell levenned a szokásos napi érintkezés során a vízzel vagy úszás közben. Az analóg óra pontos időkijelzését a precíz és megbízható Quartz márkájú meghajtás biztosítja Ronda 5130.D óraművel. Klasszikus megjelenésnek és elegáns fekete-ezüst színnek köszönhetően a Junkers 6684M-2 karóra minden modern férfi pompás kiegészítője lesz. Gyönyörűen mutat a csuklódon, és tökéletesen kiemeli a személyiségedet. A teljes Hugo Junkers sorozatot Hugo Junkers professzor 150. évfordulójára emlékezve készítették, akit a német repülés legnagyobb úttörőjének tartanak.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 42 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)

Stílus és dizájn

Stílus Repülős
Kód:  KHO11530
Termékszám:  4041338668476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05