Oldal frissítése

Junkers 6144-5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Junkers 6144-5

Férfi stílusos karórákJUNKERS 6144-5 A JU 52 pilótafülke vonzó kivitelű, meleg földszínekkel és első osztályú minőséggel várja Önt . A bézs színű, fekete számjegyekkel és kezekkel ellátott tárcsa rozsdamentes acélból készült rozsdamentes acél toApproxa van ágyazva.Felülről az órát egy tartós ásványi csúszda védi , amely képes ellenállni a kisebb baleseteknek és megakadályozni a karcolásokat. A karóra tökéletesen egy barna bőrszíjjal és feltűnő varrásokkal van felszerelve, amelyeket pontosan az igényeihez igazíthat.

A férfi JUNKERS 6144-5 Cockpit JU 52 karórája legfontosabb előnyei

  • Stílusos design meleg, földes hangoApproxól
  • Kiváló minőségű anyagok - rozsdamentes acél tok és bőrpánt
  • Tartós ásványi üveg
  • Vízálló 5 ATM
  • Megbízható kvarc
  • Az aktuális dátum megtekintése

Gyakorlati társ és csodálatos divatkellék

Az óra nagy előnye a vízálló 5 ATM , ezért nem kell levenni őket még zuhanyozás és úszás közben is. A tényleges idő mellett a dátumkijelző funkció is rendelkezésre áll. Az analóg óra pontos idejét a precíziós és megbízható kvarc biztosítja, ami az akkumulátort vezérli.
A JUNKERS 6144-5 Cockpit JU 52 karórák mindennapi viselésre alkalmasak, nem csak üzleti találkozók, hanem szabadidejében is.Pontos idővel és elegáns megjelenéssel a harmonikusan kevert színeApproxen a nélkülözhetetlen segítődé és egy gyönyörű divatkiegészítővé válik, amely tökéletesen kiemeli a ruháját. Az eredeti dobozban megkapja őket garanciális kártyával és használati utasításokkal.


További információ:
A heveder szélessége:
20 mm
A tok vastagsága:
12 mm
Ház szélessége:
40 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 40 mm
Tárcsa színe Bézs

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Barna
Szíj anyaga Bőr

Stílus és dizájn

Stílus Repülős
Kód:  KHO11048
Termékszám:  4041338614459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10