Oldal frissítése

JOHN VARVATOS Artisan Blu EdT 125 ml

12 990 Ft

JOHN VARVATOS Artisan Blu EdT 125 ml

Ha szívesen választod a kellemes férfi illatokat, akkor amit feltétlenül be kell szerezned, az a népszerű John Varvatos eau de toilette. A macsós John Varvatos férfi eau de toilette társad lesz minden kihívást jelentő feladatban. Alapillata tiszta, friss aromás illat, amely különösen vonzó az aktív és modern ember számára, akik bátran néznek szembe az ismeretlen kalandokkal, ahol maximálisan feltöltődhetnek energiával. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó John Varvatos eau de toilette-tel, amely a legvonzóbb formádat fejezi ki.

Eau de Toilette JOHN VARVATOS Artisan Blu EdT 125 ml ...

A kiváló JOHN VARVATOS Artisan Blu EdT 125 ml alapvető paraméterei

  • A megnyerő John Varvatos eau de Toilette zamatos férfi illatjegyeket tartalmaz
  • A meghatározó illatfajta a domináns aromás illatjegyek keveréke
  • Az eau de toilette fenséges harmóniáját további illatösszetevők adják, úgy mint a kellemes bergamott, cédrus, levendula és narancs
  • Űrtartalma 125 ml
  • Ragadd meg a pillatatot ezzel a megkapó illattal

A felkapott John Varvatos eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Változtass egy egyszerű hétköznapot felejthetetlen, érzelmekkel teli emlékké a népszerű John Varvatos eau de toliette illatával. A meghatározó aromás elsődleges illatfajta magával ragad a válogatott összetevők szokatlan kombinációjával. Amíg elvarázsol Téged a visszafogott illat első fuvallata, olyan illatjegyek pezsdítő keveréke, mint a zamatos bergamott, cédrus, levendula és narancs, fokozza az átélt élmény erejét. Térfogata: 125 ml. Ez az eau de toilette illat kiváló választás a hétköznapi rohanáshoz, illetve különleges alkalmakra egyaránt. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás, Citrusos
Illatösszetevők Bergamott, Cédrus, Levendula, Narancs

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml
Kód:  BRmisc3352
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0719346629379

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05